6TH SENSE uuni, aisti ruoanvalmistukselle

You need Adobe Flash player the latest Flash Player to see the content of this site

UUNI JOLLA ON EXTRA AISTI RUOANVALMISTUKSELLE.

6TH SENSE uuni kuuluu Whirlpoolin integroitavaan 6TH SENSE teknologian tuoteperheeseen. Tuotteiden älykkäät sensorit helpottavat niiden käyttöä tekevät arjestasi helpompaa.... Ja mullistavat ruoanvalmistuksen.

Ammattilaistason lopputulos – jokaisella käyttökerralla.

Oman Whirlpool 6TH SENSE uunisi ansiosta voit sanoa hyvästit epäonnistuneelle ruoanvalmistukselle. 30 reseptiä ja älykäs 6TH SENSE teknolgia huolehtivat ruoanvalmistusprosessista sekä tarvittavasta ajan ja energiankäytöstä – uuni jopa ilmoittaa sinulle kun on aika kääntää paistettavaa ruokaa jotta kypsyys olisi tasainen. Lopputulos? Säästät aikaa ja energiaa… ja lopputulos on täydellinen jokaisella kerralla.

6TH SENSE uuni tietää miten elämääsi saadaan makua. Uunin sensorit tarkkailevat koko ruoanvalmistusprosessin ajan ruoan valmistumista, asettaen tarvittavan ajan ja lämpötilan jotta paras mahdollinen lopputulos saavutetaan.
Nauti siis ammattilaiskokkien testaamien esiasetettujen reseptien helppoudesta ja valmista herkullisia ruokia.

cook3

Cook3

Whirlpool 6TH SENSE uunin kiertoilmatoiminnossa yhdistyy tehokas puhallin yhdessä uniikin ilmankiertojärjestelmän kanssa. Tästä syntyy Cook3, voit valmistaa ruokaa kolmessa eri tasossa samanaikaisesti.
Kiire? Älä huoli, ratkaisu on tämä: 6TH SENSE uuni mahdollistaa kolmen eri ruokalajin samanaikaisen valmistuksen sekoittamatta eri ruokien tuoksuja ja makuja keskenään. Uunin sisätilaan on lisätty aukkoja ilmankiertoa varten ja näin koko uunin sisätila kuumenee tehokkaasti. Voit valmistaa esimerkiksi kalaruokia, piirakoita ja muffinsseja samanaikaisesti. Säästät aikaa, ja mikä tärkeintä, energiaa!

ready 2cook

Star Clean

StarcleanTM - nopea ja ekologinen puhdistusmenetelmä

StarcleanTM on uusi, perustellinen mutta samalla ympäristöystävällinen puhdistusmenetelmä, jonka teho on jopa 10 kertaa suurempi laboratoriotestein testattuna. Tämä vihreä puhdistustapa ei vain säästä energiaa, se myös minimoi puhdistusaineiden käytön: sisätilan uusi pinnoite pitää pinnan kiiltävänä ja uniikki nanokäsitelty uunin luukun sisäpinta pitää lasin kirkkaan puhtaana. Uusi puhdistustapa säästää jopa 97%*. Matalalämpöpuhdistusohjelman jälkeen voit helposti pyyhkäistä sisätilan kostealla liinalla ilman erillisiä puhdistusaineita.

* verattuna Whirlpool uuniin pyrolyysipuhdistuksella

  • Ainekset (4-6 annosta):
    - 1 kokonainen broileri 1/1.5kg
    - valkosipulia
    - oliiviöljyä
    - ripaus rosmariinia
    - salviaa
    - suolaa, pippuria

    Valmistelut: 10 min
    Paistoaika: 50-70 min


    Pese ja kuivaa broileri.
    Täytä broileri sekoituksella yrttejä, valkosipulia, suolaa ja pippuria.
    Öljyä nahka ja pinta kevyesti.
    Aseta broileri grillivartaaseen uuniin kolmannelle tasolle.
    Kaada n. 1l vettä pellille aseta se uunin ensimmäiselle tasolle.
    Valitse valikon kohdasta “RESEPTIT” “SIIPIKARJA” ja sen alta “GRILLATTU BROILERI”, vahvista valinta.

    Vinkki: Ennen paistamista, mausta broileri täyttämällä se yrteillä, valkosipulinkynsillä ja muutamalla sitruunan lohkolla.

  • Ainekset (4 annosta):
    - 600/700g lohifile
    - 10g oliivi öljyä
    - 100g vaaleaa leipää viipaleina
    - 1 reilu teelusikallinen kuivattua timjamia – tai muutama tuore timjamin lehti (10g)
    - 1 reilu teelusikallinen kuivattua basilikaa – tai mielellään uutama tuore basilikan lehti (15g)
    - 1 valkosipulin kynsi
    - suolaa

    Velmistelut: 20 min
    Paistoaika: 15-25 min
    Suositus välineille: matala uunivuoka (n. 26cm pitkä)


    Leikkaa lohifilee 4-5 osaan. Voitele uunivuoka oliiviöljyllä (puolet oliiviöljystä). Levitä suola ja pippuri lohen päälle kauttaaltaan ja aseta lohipalat uunivuokaan.
    Silppua basilika, timjami, valkosipuli ja leipä ja tee niistä seos lopun oliiviöljyn kanssa. Levitä seos lohipalojen päälle.
    Valitse "RESEPTIT" valikosta “KALA” ja sen alta “YRTTILOHI” ja vahvista valinta.

    Vinkki:Tarjoile lohi höyrykeitettyjen perunoiden kanssa, näin tuot lohen maun parhaiten esille.

  • Ainekset (6-8 annosta):
    - 250 g vehnäjauhoja
    - 150 g voita
    - 180 g sokeria
    - 1 teelusikallinen vaniljasokeria
    - 200 ml maitoa
    - 3 munaa
    - 8 g (1 1/2 teelusikallista) leivinjauhetta
    - 30g kaakaojauhetta

    Valmistelut: 30 min
    Paistoaika: 45-55 min
    Suositus välineille: suorapohjainen kakkuvuoka (halkaisija 26cm, korkeus 8-10cm)


    Vatkaa sokeri, vaniljasokeri ja huoneenlämpöiset munat vaahdoksi.
    Lisää joukkoon pehmeä voi. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi jauhoseos vaahtoon pienissä osissa vuorotellen maidon kanssa. Sekoita varovasti ja tee tasainen seos.
    Voitele kakkuvuoka, jauhota se ja levitä puolet taikinasta vuokaan.
    Sekoita kaakaojauhe loppuosaan taikinasta. Kaada seos vuokaan siinä jo olevan taikinaseoksen päälle ja kuvioi se haarulalla spiraalimaiseksi.
    Valitse uunin menuvalikosta kohdasta "RESEPTIT" “JÄLKIRUOKA” ja sen alta “MARMORIKAKKU”, vahvista valinta.

    Vinkki: tarjoile kakku kahvin tai caffe latten kanssa.