Esittelyssä

FreshCare+

Pitää tekstiilit raikkaana
ohjelman jälkeen

Hellävarainen höyrytys ja linkous huolehtivat
vaatteistasi pesukoneen sisällä*.

Lue lisää alhaalta

*FreshCare+ -käsittely estää pahojen hajujen muodostumisen (pesukoneen sisällä) jopa kuuden tunnin ajan pesuohjelman päätyttyä. Ei yhdistettävissä pesuohjelmiin, jotka on suunniteltu herkille kuiduille ja peitoille.

6th sense

Paranna pesukokemustasi

6th SENSE -tekniikka tunnistaa automaattisesti pestävän pyykin määrän ja valitsee tekstiilityypille parhaiten sopivan pesuohjelman. Intuitiivisen teknologian ansiosta pesutulos on aina paras mahdollinen, ja samalla säästyy aikaa, energiaa ja vettä.

fresh care

FreshCare+

Raikkauden uusi ulottuvuus

Uusi FreshCare+-järjestelmä pitää vaatteet raikkaina pesuohjelman päätyttyä. FreshCare+ estää pahojen hajujen muodostumisen, vaikka pyykki jäisi pesukoneeseen tunneiksi. Kun sinulla ei ole aikaa tyhjentää konetta tai aiot olla illan poissa kotoa, tämä järjestelmä pitää pyykin pehmeänä ja raikkaana pesukoneen sisällä jopa kuuden tunnin ajan pesuohjelman päättymisen jälkeen.

FreshCare+ pitää pyykin raikkaana pyörittämällä pyykkejä hellävaraisesti ja hitaasti rummussa kahdensuuntaisilla rummunliikkeillä sekä tasaisin väliajoin höyryttämällä. Siten ilma kiertää rummussa, pahoja hajuja ei muodostu ja vaatteet pysyvät sopivan kosteina.

FreshCare+:n voi valita* joko pesuohjelmaa määritettäessä tai kesken pesuohjelman ja sen voi pysäyttää milloin vain.

* Ei yhdistettävissä pesuohjelmiin, jotka on suunniteltu herkille kuiduille ja peitoille.

soft move

SoftMove

Räätälöityä huolenpitoa kaikille tekstiileille


Uuden SoftMove-järjestelmän ansiosta
rummussa on ainutlaatuiset liikesarjat,
jotka soveltuvat kaikille tekstiilityypeille.
Pesuohjelman jokaisen vaiheen erilaiset rummunliikkeet alun vedenotosta loppulinkoukseen varmistavat täydellisen pesutuloksen, joka on hellävarainen vaatteille, niiden väreille ja muodoille.

Voit valita 14 erilaisen ohjelman välillä, ja kaikki sopivat täydellisesti päivittäisiin sekä satunnaisiin pesutarpeisiin:
kaikkeen kestävistä kankaista, kuten farkuista ja puuvilloista, herkempiin tekstiileihin, kuten villaan ja silkkiin.

Edistyneen moottorin ansiosta SoftMove-teknologia valitsee 6 räätälöityä rummunliikettä sekä jokaisen pesuvaiheen keston, jotta pyykkiä käsitellään hellävaraisesti ja saadaan paras pesutulos.

Huipputeknologioita

15°

TÄYDELLISEN PUHDASTA VAIN 15 asteessa 40 asteen sijaan*

Täydellinen pesuohjelma saa vaatteiden alkuperäisen kauneuden ja värin säilymään. Kone käyttää 15-asteista vettä, mutta pesutulos on sama kuin 40-asteisessa ohjelmassa. SoftMove-järjestelmän ja erityisten rummunliikkeiden ansiosta vaatteet liikkuvat rummussa ilmavasti, jolloin ne myös imevät pesuaineen paremmin itseensä. Lopputuloksena on tehokas pesu alhaisimmissakin lämpötiloissa.

* Verrattuna sekapesuohjelmaan (40°C/59’) puolella koneellisella.

clean

Säätää pesutehoa tarpeidesi mukaan

Clean+ -valinnan avulla voit säätää pesuohjelmaa likaisuusasteen ja päivittäisten tarpeidesi mukaan. Voit valita 3 likaisuusasteen välillä puhdistaaksesi täydellisesti kaikenlaiset liat: Intensiivinen, Päivittäinen, Pika.

motor

Edistynyt moottori, joka kestää pitkään

Pitkäikäinen, hyvin hiljainen ja edistynyt hiiliharjaton moottori on sijoitettu koneen ytimeen, jotta pesukoneesi kestää pitkään.
SenseInverter-moottori on hyvin energiatehokas ja säästää jopa 30 % energiaa verrattuna A+++-energialuokkaan.

Muotoiltu helppokäyttöiseksi ja silmiä hiveleväksi

Uusi FreshCare+ tarjoaa intuitiivisen ja helppokäyttöisen ohjauspaneelin, joka tekee ohajuksesta yksinkertaista ja pesukokemuksesta kaikille miellyttävän. Leveä ovi ja lasiluukku sekä kiinteä ergonominen kahva helpottavat päivittäistä käyttöä.

pin

Löydä Whirlpool-jälleenmyyjä läheltäsi

Etsi nyt

Vertaa ( Kodinkoneet )

Ole hyvä ja lisää vertailuun toinen tuote