Esittelemme Space400

Integroitavien tuotteiden maailman mullistaja.

RULLAA ALASPÄIN TUTUSTUAKSESI

400L megakapasiteetti 70cm leveydessä,

Suunniteltu mahduttamaan pisinkin ostoslista.

Viimein jääkaappi,
jossa on tilaa kaikelle ja kaikella on paikkansa.

Space400 tarjoaa 400L megakapasiteetin, 40% enemmän kuin stadardimittainen integroitava jääkaappi, suunniteltu mahduttamaan pisinkin ostoslista.
Space400 leveys on ainutlaatuinen 70cm kylmälaite, joka integroituu keittiiöön yhtä älykkäästi sisältä ja ulkoa.

Ruoka on Space400 aina esillä.

Kiitos innovatiivisten ruuansäilytysratkaisujen Space400 auttaa sinua hyödyntämään megakapasiteetin kaikenlaisten ruokien, miten hankalien tahansa, säilytyksessä. Säilytystila on maksimoitu älykkäillä ratkaisuilla, jotta ruuan voi järjestää tehokkaasti ja helposti saatavilla olevasti.

Kaksoislaatikot

Muunneltavuutta parhaimmillaan. Kaksi valikoitua, helposti käytettävää laatikkoa pienille ruuille tai perheen terveellisille lempivälipaloille.

Pullohylly

Integroitu pullohylly mahdollistaa lempijuomien horisontaalisen säilönnän, helposti nähtävissä ja saatavilla. Pullonkaulat on kohotettu vuotojen välttämiseksi ja kiitos tilaa säästävän rakenteen, hyllyä voi käyttää myös tavallisen hyllyn tapaan.

Iso vihanneslaatikko kosteudensäädöllä

Erityisleveä vihanneslaatikko hedelmille ja vihanneksille

Varustettu viimeisimmällä teknologialla

Ei enää kompromisseja ruunsäilytyksen suhteen. Älykäs 6TH SENSE teknologia auttaa sinua ruuan optimaalisen lämpötilan ja kosteustason säilyttämisessä, ideaalit olosuhteet pohjasta kattoon.

6TH SENSE FreshControl

Ruoka säilyy tuoreena jopa tuplasti pidempään*

Innovatiivisten 6TH SENSE sensoreiden, jotka jatkuvasti mittaavat lämpötilaa ja kosteustasoa, avulla 6TH SENSE FreshControl varmistaa edistyneen säätelyn koko kaapissa pidemmän tuoreuden, parhaan maun ja värien säilyttämiseksi.

*Verrattuna Whirlpool total no frost 70cm vapaasti sijoitettavaan malliin.

6TH SENSE FreezeControl

Pakasta tuoreus.

Älykkäät 6TH SENSE sensorit tarkkailevat ja minivoivat lämpötilanvaihtelut pakastimessa jatkuvasti. Pakkasen puremat on minimoitu, jotta ruoka maistuu tuoreelta sulatuksen jälkeen.

Air Filter

Näkyvä teknologia metalliseslla estetiikalla. Tehokas ja älykäs järjestelmä kontrolloi kosteustasoa, bakteerien kertymistä välttäen ja ruuan samalla tuoreena ja terveellisenä pitäen.

StopFrost

Sulatus vie vain minuutin ainutlaatuisen StopFrost levyn, joka kerää jään pakastimessa ja joka huuhdellaan vesihanan alla, avulla. StopFrost estää myös jään muodostumista laatikoiden sisällä, joten ruoka ei enää ikinä ole jään peitossa.

Suunniteltu vaikuttamaan jokaisella yksityiskohdalla.

Paras teknologia intuitiivisella käyttäjäkokemuksella.

Space400 valikoima

Whirlpool jääkaappipakastin - SP40 802 2

SP40 802 2

Löydä lähin Whirlpool jälleenmyyjäsi

ETSI NYT

Vertaa ( Kodinkoneet )

Ole hyvä ja lisää vertailuun toinen tuote