Supreme Silence gif

Supreme Silence Kuivausrumpu

Todella hiljainen kuivausrumpu, joka on suunniteltu hyvinvointisi tueksi.

Silent performances

Hiljaista suorituskykyä

Uskomattoman hiljainen kuivausrumpu,

Erinomaisen kuivaustuloksen ei enää tarvitse häiritä kodin rauhaa. Uusi Supreme Silence -kuivausrumpu toimii hiljaisesti sekä minimoi melun ja tärinän erikoismoottorin, melua vaimentavan rakenteen ja erinomaisen käsityötaidon ansiosta. Jokainen komponentti vähentää melun leviämistä ja alentaa melutasoa jopa 59 dBA kuivausohjelman aikana. Nämä kuivauskokemukset eivät koskaan häiritse merkityksellisiä hetkiä kotona.

InverterMotor

Invertterimoottori

Parhaat suoritukset tapahtuvat hiljaisuudessa.

Supreme Silence -kuivausrummussa on innovatiivinen invertterimoottori, joka minimoi melun ja tärinän optimoimalla moottorin nopeutta koko ohjelman ajan. Sen hiljainen toiminta tuottaa aina erinomaiset kuivaustulokset.

Zen

Zen

Suunniteltu uskomattoman hiljaiseksi

Whirlpool Supreme Silence -kuivausrumpu vaimentaa melun leviämistä kaikkiin suuntiin ja minimoi tärinän vankan Zen Body Structure -rakenteensa, Zen Side Panels -sivupaneelien ja Zen Sound Pack -paketin ansiosta niin matalilla kuin korkeillakin taajuuksilla, Kuivausrummun jokainen komponentti tukee uskomattoman hiljaista suorituskykyä.

Ylivoimainen tekniikka intuitiiviseen resurssien säästämiseen

Energian- ja ajankäytön optimoiminen vaivattomalla tavalla on tärkeää.
Supreme Silence -kuivausrummun 6TH SENSE -teknologia ja Lämpöpumpputekniikka alentavat resurssien kulutusta jokaisella käyttökerralla. Käyttäjien ei tarvitse käyttää aikaa tai nähdä vaivaa, vaan nämä innovatiiviset ratkaisut takaavat parhaan tehon kuivaustuloksista tinkimättä.

6TH SENSE

Päivittäisessä pyykinpesussa energiansäästöllä on merkitystä.
Whirlpool Supreme Silence -kuivausrumpu takaa täydelliset tulokset kaikilla täyttöasteilla kehittyneen 6TH SENSE -teknologian ansiosta.
Ainutlaatuinen ominaisuus tunnistaa automaattisesti rummun sisällä olevan kosteustason ja säätää sen mukaisesti ohjelman kestoa, mikä takaa erinomaisen kuivaustehon ja säästää jopa 47 % energiaa*.

*Tulokset puolitäytetyllä Puuvilla-pesuohjelmalla 6th Sense -teknologialla ja ilman.

6TH SENSE Technology
Lämpöpumpputekniikka
Itsepuhdistuva lauhdutin
Duo-suodatin
Heat Pump

Lämmön kierrätyksellä on merkitystä.
Supreme Silence kuivausrumpu varmistaa tasaisen kuivauksen ja käyttää vähemmän sähköä Lämpöpumpputekniikka ansiosta.
Erikoisjärjestelmän suljettu kierto mahdollistaa esilämmitetyn ilman kierrätyksen tarvittaessa ilman lisäenergiaa ohjelman aikana.

autocleaning

Unohda lauhduttimen suodattimen puhdistus: voit päästää itsesi helpommalla.
Uudessa Supreme Silence kuivausrummussa on itsepuhdistuva lauhdutinsuodatin, joka puhdistaa itsensä automaattisesti jokaisen ohjelman aikana, mikä lyhentää kuivausrummun huoltotarvetta ja varmistaa optimaalisen suorituskyvyn pitkällä aikavälillä. Näin sinä saat nauttia vaivattomista ja stressittömistä kokemuksista.

DuoFilter

Unohda aikaavievä kunnossapito.
Kuivausohjelman aikana suurin osa nukasta suodatetaan tehokkaalla ja käytännöllisellä Duo-kaksoissuodatinjärjestelmällä, joka pitää lauhduttimen ja koneen muut osat mahdollisimman puhtaina. Tämä parantaa luotettavuutta ja suorituskykyä pitkällä aikavälillä.

Supreme Silence mallisto

Whirlpool lämpöpumppukuivausrumpu: Vapaasti seisova, 8 kg - W6 D83WB EE

W6 D83WB EE

Whirlpool lämpöpumppukuivausrumpu: Vapaasti seisova, 9 kg - W6 D94WB EE

W6 D94WB EE

Whirlpool lämpöpumppukuivausrumpu: Vapaasti seisova, 9 kg - W7 D94WB EE

W7 D94WB EE

Stilhed derhjemme betyder noget.

Supreme Silence Pair

Supreme Silence pari

Erittäin hiljainen kaksikko pyykkihuoltoon

Uuden Supreme Silence kuivausrummun ja Supreme Silence pyykinpesukoneen yhdistelmä toimii erittäin hiljaisesti ja parantaa tuntuvasti kodin arkea.

pin

Löydä myyjä

Löydä Whirlpool-myyjä läheltäsi

ETSI NYT

Vertaa ( Kodinkoneet )

Ole hyvä ja lisää vertailuun toinen tuote