Supreme Silence gif

Supreme Silence -pesukone

Todella hiljainen pesukone, joka säästää resursseja merkittävästi

Zen Motor

Zen-moottori

Tekniikka ja muotoilu takaavat hiljaisemman pesun

Erinomaisen puhdistustuloksen ei enää tarvitse häiritä kodin rauhaa. Uudessa Whirlpool Supreme Silence -pesukoneessa on erityinen moottori ja vankka rakenne, joka on suunniteltu aina hiljaiseen suoritukseen: suurin linkouksen melutaso on vain 71 dBA, joten pesukonetta voi käyttää mihin aikaan tahansa ilman tarpeetonta melua.

Zen Side Panels and body structure

Zen-sivupaneelit ja runkorakenne

Suunniteltu uskomattoman hiljaiseksi

Uudessa pesukoneessa on Zen-sivupaneelit, joiden erityinen muotoilu minimoi linkousvärinän ja melun muodostumisen. Vakauden ja melunvaimennuksen parantamiseksi paneelit on lisäksi yhdistetty vankaksi, yksiosaiseksi U-koteloksi.

Mixed | Extra silence Program

Mixed | Extra silence -ohjelma

Yöllä, kun pitää keskittyä, kun haluat pitää taukoa

Ohjelma on suunniteltu pitämään melutason alle 60 dBA:ssa koko ohjelman ajan. Melutasoltaan matalan ohjelman voi pyörittää mihin aikaan päivästä tahansa: etätöiden aikana, vapaa-ajalla tai yöllä nukkuessa.

Ylivoimainen tekniikka intuitiiviseen resurssien säästämiseen

Resurssien säästämisen vaivattomuudella on merkitystä.
Whirlpool Supreme Silence sisältää pitkälle kehitettyä teknologiaa ja erityisiä antureita, jotka säätävät automaattisesti energiankulutusta, pesuainetta ja vedenkulutusta.

6TH SENSE

Päivittäisessä pyykinpesussa energiansäästöllä on merkitystä. Whirlpool Supreme Silence tietää tarkalleen, miten se tehdään, kiitos 6TH SENSE -teknologian, joka takaa aina parhaan tehokkuuden. Tämä kehittynyt ominaisuus mukauttaa energian käytön todellisen täytön mukaiseksi, mikä takaa erinomaisen ja tehokkaan puhdistustehon ja säästää jopa 45 % energiaa jokaisella pesukerralla.

6TH SENSE Technology

AutoDose

Pesuaineen säästäminen jokaisella pesukerralla on tärkeää sinun, vaatteiden ja planeettamme kannalta. Whirlpoolin itseannostelevan AutoDose-järjestelmän avulla voit säästää paljon pesuainetta ja suorittaa jopa 26 pesuohjelmaa* ilman täyttöä. Tehokkaalla oikean pesuainemäärän annostelulla säästetään myös kuitujen kuluminen liiallisen pesuaineen käytön vuoksi.

*Käyttämällä nestemäisen pesuaineen säiliötä, 5 kg:n täytöllä (normatiivinen puuvillapyykin täyttö IEC 60456 -standardin mukaisesti) ja pesuainepitoisuudella 4X (kesk. 20 < ml < 35)

AutoDose

WaterSave

Jopa 59 %:n* vedensäästö pesukertaa kohden on merkittävää. Uusi Whirlpool Supreme Silence ei koskaan käytä pisaraakaan enempää vettä kuin on tarpeen, joten vettä säästyy aina merkittävästi. Säätämällä vesimäärää täytön mukaan ja suihkuttamalla vettä suoraan vaatteiden päälle yläsuuttimesta, kehittynyt tekniikka parantaa pesutehoa ja käyttää resursseja tehokkaasti.

*Testattu täydellä täyttömäärällä 45 min, Cotton-, Mixed- ja ECO 40-60 -ohjelmilla vrt. ilman 6TH Senseä.

WaterSave

Höyryllä maksimaalista raikkautta ja hygieniaa

On aika omaksua uusi ajatus puhtaudesta – hellävarainen, mutta silti perusteellinen ja tehokas pesu. On aika kokea höyryn puhdistava vaikutus: suojaa jokaista herkkää kuitua, mutta on erittäin suorituskykyinen taaten ylivoimaisen hygieenisyyden. Whirlpool Supreme Silence sisältää täyden valikoiman höyrytoimintoja, jotka täyttävät kaikki odotukset ja tarpeet.

FreshCare+
SteamRefresh
SteamHygiene
FreshCare+

100 % raikkautta, vaikka unohtaisit pyykit koneeseen.
Supreme Silence -pesukonetta ei tarvitse tyhjentää heti ohjelman päätyttyä pahan hajun tai pyykin rypistymisen varalta: FreshCare+ huolehtii molemmista. Kun ohjelma on valmis, rummun sisällä vapautuu höyryvirtaus, joka siirtelee puhdasta pyykkiä hitaasti samalla, kun rumpu pyörii hitaasti suuntaa vaihtaen. Näin vaatteet pysyvät raikkaina pesukoneen sisällä jopa 6 tuntia ohjelman päättymisen jälkeen, mikä estää tärkeimpien hajulähteiden muodostumisen.

SteamRefresh

Raikasta ja oikaise vaatteet vain 20 minuutissa.
Erityinen ohjelma, joka raikastaa vähän käytetyt vaatteet ilman tarpeetonta pesua. Pesukone tuottaa höyryvirtauksen, joka tunkeutuu kuituihin, poistaa epämiellyttäviä hajuja, rentouttaa kuituja ja tasoittaa ryppyjä. SteamRefresh käyttää alle kaksi lasillista vettä ja kestää vain 20 minuuttia.

SteamHygiene

Unohda bakteerit. Raikasta ja täydellistä puhtautta vaivattomasti. Kun SteamHygiene aktivoidaan, pyykki puhdistuu kuumalla höyryvirralla ohjelman lopussa. 70 °C/80 °C kuuma ilma täyttää rummun 30 minuutin ajaksi neutraloiden jopa 99,9 %* bakteereista ilman kemikaaleja tehokkaasti ja luonnollisesti.

*Testaajana Allergy UK Cotton 40 °C-, Synthetic 40 °C- ja Bed Linen 60 °C -ohjelmilla Steam-toiminto valittuna

pin

Löydä myyjä

Löydä Whirlpool-myyjä läheltäsi

ETSI NYT

Supreme Silence -pesukone

Vapaasti sijoitettava edestä täytettävä Whirlpool pyykinpesukone: 8,0 kg - W6 W845WB EE

W6 W845WB EE

Vapaasti sijoitettava edestä täytettävä Whirlpool pyykinpesukone: 9,0 kg - W6 W945WB EE

W6 W945WB EE

Vapaasti sijoitettava edestä täytettävä Whirlpool pyykinpesukone: 9,0 kg - W8 W946WB EE

W8 W946WB EE

Vapaasti sijoitettava edestä täytettävä Whirlpool pyykinpesukone: 10,0 kg - W6 W045WB EE

W6 W045WB EE

Vapaasti sijoitettava edestä täytettävä Whirlpool pyykinpesukone: 10,0 kg - W8 W046WB EE

W8 W046WB EE

Vertaa ( Kodinkoneet )

Ole hyvä ja lisää vertailuun toinen tuote