W COLLECTION

W9

6th SENSE – älykkään ruoanlaiton uusi ulottuvuus

W9 Collection -tuotesarjan kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet ovat innostava yhdistelmä minimalistista muotoilua ja innovatiivista teknologiaa.

Intuitiiviset ja helppokäyttöiset W9-kodinkoneet sopivat muotoilultaan täydellisesti toisiinsa ja muodostavat kauniin harmonisen ja tyylikkään kokonaisuuden.

Kiiltävä lasi yhdistettynä ruostumattoman teräksen kiiltoon on täydellinen ratkaisu nykyaikaisiin keittiöihin.

Mestariteos
muotoilultaan

Whirlpool ymmärtää käsityön ja ja huolellisesti viimeisteltyjen yksityiskohtien merkityksen. W Collection -tuotesarjan ajaton muotoilu sopii keittiöön kuin keittiöön ja yhteensopivat laitteet luovat tyylikkään kokonaisuuden, joka kerää katseita.

Hohtavat pinnat on suunniteltu helposti puhdistettaviksi, joten sormenjäljet ja tahrat ovat nyt historiaa.

Aina kromilogosta värjättyyn lasiin ja tyylikkäisiin metalliosiin, kodinkoneiden jokainen yksityiskohta on suunniteltu tuomaan iloa ja parantamaan Whirlpool-käyttökokemusta.

Intuitiivista älykkyyttä,
edistyksellistä suorituskykyä

Whirlpool on tuonut markkinoille tuotesarjan, jonka kodinkoneet tunnistavat käyttäjiensä tarpeet ja avustavat ruoanvalmistuksen kaikissa vaiheissa. Whirlpool-kodinkoneet oppivat käyttäjien tavat ja mukautuvat niihin ja tarjoavat heille helposti ymmärrettäviä ohjeita.

W Collection -tuotesarjassa käytetään Whirlpoolin ainutlaatuista 6th SENSE -teknologiaa, joka takaa edistyksellisen suorituskyvyn ja parhaat mahdolliset tulokset vähimmällä vaivalla. Älykkäät 6th SENSE -tunnistimet ja intuitiiviset toiminnot hoitavat ajattelun käyttäjänsä puolesta, joten saat nyt laitteista irti enemmän kuin koskaan kuvittelit mahdolliseksi.

Helppokäyttöiset laitteet tarjoavat oikeat tiedot oikeaan aikaan, tallentavat suosikkiohjelmasi ja ehdottavat niitä automaattisesti tarvittaessa.

Tunnistamalla käyttäjänsä tarpeet ne tarjoavat uudenlaista huipputason suorituskykyä, joka takaa miellyttävän käyttökokemuksen ja erinomaiset tulokset kerta toisensa jälkeen. Uuden oppiminen ja onnistumisen ilo innostavat käyttäjiä pyrkimään täydellisyyteen.

Tutustu kaikkiin tuotteisiin

Löydä lähin Whirlpool-jälleenmyyjäsi
Etsi nyt