W COLLECTION

Mikroaaltouunit

6th Sense – älykkään ruoanlaiton uusi ulottuvuus

Valitse vain haluamasi resepti ja 6th SENSE -teknologialla saat parhaan lopputuloksen puolta nopeammin1!

Whirlpoolin uusissa kalusteisiin sijoitettavissa mikroaaltouuneissa riittää tehoa ja suorituskykyä. 6th SENSE -teknologia ja innovatiiviset ominaisuudet tarjoavat täydellisen ruoanvalmistuskokemuksen. Terveellisen ja maukkaan ruoan valmistus vie nyt vähemmän aikaa.

SmartDisplay-näyttö

SmartDisplay on selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, jonka avulla voit liittää W9-mikroaaltouunisi verkkoon.

Rapea lopputulos

Crisp-teknologia takaa rapean ja nopeasti valmistuvan lopputuloksen. Ruoka on herkullisen kullanruskeaa ja rapeaa joka puolelta vähemmällä vaivalla ja nopeammin tavalliseen uuniin verrattuna. Crisp-teknologia on paras tapa valmistaa mitä vain aina kakuista, quiche-piirakoista ja leivästä munakkaisiin ja kalasta paisteihin.

CrispFry-toiminto

CrispFry-toiminnolla voit nauttia rapeaksi paistetusta kalasta vain pienellä määrällä öljyä tai lisäämättä sitä lainkaan. Nauti vaivattomasti samanlaisesta rapeasta ja nopeasti valmistuvasta lopputuloksesta kuin perinteisellä uunilla tai paistinpannulla. 6th SENSE -teknologian Crisp-toiminnon ansiosta ruoka voidaan lämmittää nopeasti jäisestä haluttuun tarjoilulämpötilaan. Auto crisp -toimintoa käytetään vain pakastettujen valmisruokien kanssa.

Steam & Boil -toiminto

Steam&Boil-toiminto on helppokäyttöinen toiminto, joka säästää aikaa ja vaivaa. Valmistat sillä myös ruokia aiempaa terveellisemmin. Toiminnossa hyödynnetään höyryn luonnollista kypsentävää vaikutusta. Kätevä höyryohjelma säilyttää ruoan kaikki maut ja ravintoaineet ja kypsentää ruoan helposti ja nopeasti eri lisävarusteiden avulla. Nauti herkullisesta lopputuloksesta nopeammin ja helpommin.

Kiertoilmateknologia

Kiertoilmassa esilämmitetty ilma kiertää tasaisesti kaikkialla mikroaaltouunissa erittäin nopean tuulettimen ansiosta. Se takaa täydelliset olosuhteet kakkujen, marengin ja ja leivonnaisten leipomiselle. Nauti uunimaisesta lopputuloksesta ja konvektiota hyödyntävästä ruoanvalmistuskokemuksesta.

TEKNOLOGIA

Reheat & Defrost -toiminto

Reheat&Defrost-toiminnolla tasaisesti jakautuvat mikroaallot säilyttävät ruoan alkuperäiset maut, koostumuksen, värin ja ravintoaineet. Voit nyt hallita aikaasi tehokkaammin.

Pehmeästi sulkeutuvat saranat

Nauti korkealuokkaisesta laadusta. Uuden sukupolven saranat estävät oven äänekkään sulkeutumisen. Ovet sulkeutuvat vain yhdellä painalluksella pehmeästi ja äänettömästi. Saranat on suunniteltu vastaamaan uunin saranoita.

Pyörivä 40 cm:n alusta

Suuremman tilan ansiosta mikroaaltouunissa voidaan kypsentää samanaikaisesti useita eri ruokia eri astioissa. 40 cm:n alusta tarjoaa paljon tilaa erikokoisille astioille tai jopa useille eri laseille, kupeille tai lautasille samanaikaisesti. Samalla jatkuvasti pyörivä liike takaa, että ruoka kypsyy tasaisesti joka puolelta.

Steam Clean -toiminto

SteamClean-toiminnossa hyödynnetään höyryä mikroaaltouunin puhdistamisessa. Pidä mikroaaltouunisi tahrattoman puhtaana. Kaada vain lasillinen vettä mikroaaltouunin höyrystimeen ja valitse puhdistustoiminto.

OMINAISUUDET
W11
 
W9
 
W7

6th SENSE

LIITETTÄVYYS

KÄYTTÖLIITTYMÄ

My Smart Display (3,5")

My Smart Display (3,5")

My Smart Display (3,5")

IXELIUM-KÄSITTELY

 

RUOANVALMISTUSYHDISTELMÄT

Jopa 140 ateriayhdistelmävaihtoehtoa

Jopa 120 ateriayhdistelmävaihtoehtoa

Jopa 120 ateriayhdistelmävaihtoehtoa

CRISP FRY -TOIMINTO

CRISP-TOIMINTO

STEAM & BOIL -TOIMINTO

FORCED AIR -TOIMINTO

REHEAT & DEFROST -TOIMINTO

6TH SENSE LIVE
Nauti älykkäistä ominaisuuksista.
Pysy yhdistettynä.
Tunne vapaus.

Whirpoolin 6th SENSE Live -sovellus tarjoaa helppokäyttöisen ja yksinkertaisen tavan ohjata laitteita missä ja milloin tahansa.

Löydä lähin Whirlpool-jälleenmyyjäsi
Etsi nyt