Apparater med bæredygtighed i fokus

Kestävää kehitystä tukevat kodinkoneet

Whirlpoolille on myönnetty EcoVadis-kultamitali vuonna 2023

Kotielämän parantaminen kestävästi

Whirlpool pyrkii jatkuvasti parantamaan elämää kotona. Tämä ei koske vain asuintalojamme vaan myös elämää ylläpitävää maapalloa. Vuonna 1970 ista tuli ensimmäinen kodinkonevalmistaja, joka perusti ympäristöyksikön ja on edistänyt kestävyysasioita siitä lähtien.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

EcoVadis-kestävyysluokitus

EcoVadis suorittaa vuosittain toimittajille testit, joissa arvioidaan yritysten toimintaa ympäristön, etiikan ja yhteiskuntavastuun kannalta.

Vuonna 2023 Whirlpool sai Gold-luokituksen kestävän kehityksen osa-alueille. Kultamitali myönnetään yrityksille, jotka yltävät ylimpään 5 prosenttiin EcoVadis-pisteissä.

EcoVadis Sustainability Rating

Erinomaista tekniikka intuitiiviseen resurssien säästöön

Energiatehokkaat tuotteet eivät ainoastaan auta suojelemaan ympäristöä, ne myös tarjoavat suuria resurssisäästöjä ja estävät sähkölaskun yllättävät vaihtelut.

Whirlpool-tuotteiden avulla säästät resursseja helposti. Hyödynnämme tähän edistyneitä tekniikoita, jotta sinulla on enemmän aikaa keskittyä sinulle tärkeimpiin asioihin.

Superior technology for intuitive resource saving

Intuitiivinen älykkyys – edistynyt suorituskyky

Whirlpoolin 6TH SENSE -teknologian älykkäät anturit valitsevat oikeat asetukset automaattisesti. Tämä tekee Whirlpool-tuotteista älykkäitä ja aikaa säästäviä, ja ne myös takaavat sinulle parhaat tulokset.

Intuitiiviset toimintomme voivat esimerkiksi säätää energian ja veden kulutusta automaattisesti, minimoida jääkaapin ja pakastimen lämpötilan vaihtelut tai säätää pesuaineen kulutusta pesukoneessa. Tämä kaikki tekee arjestasi sujuvaa ja helppoa.

Intuitive intelligence advanced performance

Yksityiskohdat tekevät vaikutuksen

Whirlpool tarkastelee tuotteita elinkaarinäkökulmasta, mukaan lukien suunnittelu, tuotanto, käyttö kotitalouksissa ja kierrätys. Uusien tuotteiden kehittämisessä kiinnitetään huomiota erityisesti resurssitehokkuuden parantamiseen, mukaan lukien energia- ja vesitehokkuus ja materiaalitehokkuus.

Suurin osa Whirlpool-tuotteista kehitetään ja valmistetaan EU-alueen tuotantolaitoksissa. Näin varmistetaan korkea laatu, kaikkien EU:n säännösten ja normien noudattaminen sekä edistetään kestävää tuotantoa.

Designed to impress in every detail
pin

Löydä lähin Whirlpool-jälleenmyyjäsi

HAE NYT

Vertaa ( Kodinkoneet )

Ole hyvä ja lisää vertailuun toinen tuote