Uusi MaxiSpace-astianpesukone

Uusi MaxiSpace-astianpesukone

Tutustu suurimpaan* 3. pesukoriin, jossa integroidut vesisuihkut.

*Perustuu viiden suurimman tuotemerkin myyntimääriin kesäkuussa 2023.

Tutustu SpaceCleaniin: suurimpaan 3. pesukoriin*

Suunniteltu täydellisen vaivattomaan täyttämiseen – korkeista laseista suuriin kulhoihin ja vuokiin – ja vapauttamaan tilaa ylimääräisille astioille.

*Perustuu viiden suurimman tuotemerkin myyntimääriin kesäkuussa 2023.
Video
Video
3. pesukori
integroiduilla vesisuihkuilla

3. pesukori
integroiduilla vesisuihkuilla

SpaceClean on markkinoiden ensimmäinen* 3. pesukori, jossa on integroidut vesisuihkut. Se on suunniteltu ulottumaan astioiden jokaiseen nurkkaan ja varmistamaan täydellinen puhtaus.
*Väite koskee kaikkia in tuotemerkeillä myytäviä astianpesukonemalleja, joissa on 3. pesukori integroiduilla, suunnatuilla vesisuihkuilla: Whirlpool, Hotpoint, Hotpoint/Ariston, Bauknecht. Markkinat: EMEA (Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka). Toukokuu 2023.
Lisää tilaa MaxiSpace-altaalla

Lisää tilaa MaxiSpace-altaalla

Tämä tilava allas tarjoaa +10 %* LISÄÄ TILAA: tiskialtaaseen ei jää astioita tilaisuudesta tai pestävän astiamäärästä riippumatta.
*Vertailu vakioaltailla MaxiSpace-altailla varustettujen Whirlpool-astianpesukonemallien välillä. Lisätila viittaa kolmen pesukorin tuomaan kokonaistäyttöalueeseen.
Video 2
Video 2

AutoProgram ja 6TH SENSE Technology

Säästä jopa 40 %* vettä ja energiaa automaattiohjelmillamme 6TH SENSE Technologyn ansiosta.
 Se tunnistaa tiskikuorman koon ja likaantuneisuuden, ja mukauttaa pesuohjelman ja ohjelma-asetukset älykkäästi sen mukaan.

*Testattu sisäisesti vertaamalla jaksojen vähiten intensiivistä ja intensiivisintä pesuohjelmaa. Säästötulokset viittaavat AutoMix-ohjelmaan. Muilla jaksoilla saavutettiin eri säästötasoja.
Tutustu PowerClean Pro’hon

Tutustu PowerClean Pro’hon

+60 %* tehokkaammat vesisuihkut alakorissa: nauti täydellisen puhtaista astioista ilman esipesua, vaikka ruoka olisi palanut kiinni. 
PowerClean Pro tarjoaa myös +30 %** enemmän tilaa alakorissa.
*Prosenttiosuus laskettu vertaamalla veden tehoon pesuohjelmassa ilman toiminnon aktivointia.
**Prosenttiosuus laskettu vertaamalla saman Whirlpool-sarjan mallien täyttötilaan ilman PowerClean-ratkaisua.
Kuivaa astiasi NaturalDryllä

Kuivaa astiasi NaturalDryllä

Jopa 99 %* kuivausteho, jopa 40 %** energiansäästö: tämä erikoisjärjestelmä avaa luukun automaattisesti ohjelman päätyttyä, jolloin astiat saavat kuivua luonnollisesti.
*Perustuu keskimääräiseen kuivaustehoon kalusteisiin sijoitettavassa Whirlpool-astianpesukoneessa, jossa on 3 pesukoria ja NaturalDry-toiminto sekä yhdistetty kuorma, jossa on muovi-, lasi-, teräs- ja posliiniastioita, verrattuna kalusteisiin sijoitettavaan Whirlpool-astianpesukoneeseen, jossa on 3 koria ilman NaturalDry-toimintoa. Kuivaustulokset voivat vaihdella astianpesukoneen mallin ja kuorman mukaan.
**Energiansäästön prosenttiosuus laskettu vertaamalla Eco-ohjelmaan, jossa NaturalDry-toiminto poistettu käytöstä.
Suunniteltu
kaikkiin keittiötyyleihin

Suunniteltu
kaikkiin keittiötyyleihin

Helppo asennusjärjestelmä takaa erittäin joustavan korkeudensäädön. Luukun paneeli voi olla jopa 84 cm korkea ja sokkeli voidaan pienentää 0 cm:iin. Uudessa astianpesukoneessa on liukusaranat, joiden avulla voidaan tukea eri materiaaleista valmistettuja paneeleja, joiden paino on 3–10 kg ja paksuus 16–25 mm.
MUUT OMINAISUUDET

Intuitiivinen käyttöpaneeli

Tarvitaan vain yksinkertainen ele halutun ohjelman/vaihtoehdon valitsemiseksi ja ominaisuuksien ja ohjelmien tarkkojen tietojen visualisoimiseksi näytöllä.

Uusi kiskojärjestelmä

Altaan pohjan, sisäluukun ja alakorin pyörien uusi rakenne varmistaa korin tasaisemman liikkeen ja helpon käytön silloinkin, kun tiskissä on raskaita astioita ja kattiloita.

Silent Option

Erikoistoiminto, joka alentaa melutasoa jopa 3 dBA* ja takaa samalla täydellisen pesu- ja kuivaustehon.
*Testattu sisäisesti vertaamalla ohjelman melutasoa Silent Optionin kanssa ja ilman sitä. Melunvaimennus on 1–3 dBA valitusta ohjelmasta riippuen.