W COLLECTION

Uunit

6th Sense – älykkään ruoanlaiton uusi ulottuvuus

Valitse vain haluamasi resepti: 6th SENSE -teknologialla saat parhaan lopputuloksen kerta toisensa jälkeen!

Nauti innovatiivisesta ja yksinkertaisesta ruoanvalmistuskokemuksesta. Valitse vain valmistettava ruoka ja innovatiivinen 6th SENSE -teknologia hoitaa loput. Se säätää automaattisesti aika-, lämpötila- ja kosteusasetukset, jotta sinä voit nauttia täydellisestä lopputuloksesta kerta toisensa jälkeen. 6th SENSE -sensorit ja valikoima ainutlaatuisia toimintoja takaavat, että ateriastasi tulee täydellinen. Samalla voit nauttia vertaansa vailla olevasta intuitiivisesta käyttökokemuksesta.

SteamSense

SteamSense valmistaa ruoan käyttämällä sekä höyryä että perinteistä lämpöä alueella 140–220 °C. Ruoka paistuu kullanruskeaksi mutta jää sisältä mehukkaan maukkaaksi. Tämän toiminnon avulla kokki ja leipuri saavat mainioita tuloksia – oikea valinta lihan, kalan, leipien ja leivonnaisten paistamiseen uunissa.

MultiSenseProbe-anturi

MultisenseProbe-anturi valvoo ruoan lämpötilaa neljässä eri kohdassa. Näin voit varmistaa, että lämpötila on juuri oikea niin sisä- kuin ulkopuolella.

Cook4-toiminto

Cook4-toiminto tarjoaa ainutlaatuista joustavuutta. Voit valmistaa jopa neljää eri ruokalajia samanaikaisesti tuoksujen ja makujen toisiinsa sekoittumatta.

SmartDisplay-näyttö

W9 SmartDisplay on selkeä ja helppokäyttöinen näyttö, jonka avulla voit tulla entistä paremmaksi ja innostuneemmaksi kokiksi.

TEKNOLOGIA

iXelium- käsittelyWhirlpool-uuneissa käytetty iXelium-teknologia on patentoitu pinnankäsittelymenetelmä, jonka ansiosta tason pinta ei koskaan menetä kiiltoaan. Naarmuuntumaton ja helposti puhdistettava pinta pysyy kirkkaana pitkään. iXelium-pinnan puhdistus käy uskomattoman vaivattomasti ja pinta pysyy kauniina pitkään.

SmartClean-toimintoInnovatiivinen SmartClean-teknologia puhdistaa uunin perusteellisesti ja tehokkaasti vain 35 minuutissa jättämättä hajuja ja käyttämättä lainkaan puhdistusainetta. SmartClean-teknologia toimii yhteistyössä helposti puhdistettavan erikoisemalipinnan kanssa ja tarjoaa aina täydellisen puhdistustuloksen.

TeleskooppikiskotTeleskooppikiskot on suunniteltu helpottamaan lisävarusteiden asettamista ja poistamista. Kiskot on helppo irrottaa ja niiden ansiosta paistinlevyt ja ritilät voi asettaa paikoilleen tai siirtää vaivattomasti. Hallitse täydellisesti kypsymisprosessia.

Pehmeästi sulkeutuvat luukku

SoftClosing+-järjestelmän ansiosta vain pieni luukun painallus riittää luukun sulkeutumiseen itsestään äänettömästi ja pehmeästi.

Pyrolyysipuhdistus

Itsepuhdistustilaan asetettuna pyrolyysiuunin erittäin korkea lämpötila (noin 470 °C) muuttaa ruokien jäämät tuhkaksi, joka on helppo pyyhkiä pois vain kostealla sienellä.

Katalyyttinen puhdistus

Uuneihin saa lisävarusteina katalyyttiset itsepuhdistuvat paneelit. Paneelit on pinnoitettu erityisellä mikrohuokoisella pinnoitteella, joka imee jopa kaikkein sitkeimmätkin rasvatahrat. Katalyyttiset itsepuhdistuvat paneelit voidaan ostaa erikseen Whirlpoolin jälleenmyyjiltä.

 
W11
 
W9
 
W7
OMINAISUUDET

HÖYRYUUNI

TAVALLINEN UUNI

 

HÖYRYUUNI

TAVALLINEN UUNI

 

HÖYRYUUNI

TAVALLINEN UUNI

6th SENSE

  

LIITETTÄVYYS

    

KÄYTTÖLIITTYMÄ

My Smart Display (3.5”)

My Smart Display (3.5”)

 

My Smart Display (3.5”)

My Smart Display (3.5”)

 

Näyttöopastus

Näyttöopastus

IXELIUM-KÄSITTELY

      

RUOANVALMISTUSYHDISTELMÄT

Jopa 100 eri ateriayhdistelmävaihtoehtoa

Jopa 100 eri ateriayhdistelmävaihtoehtoa

 

Jopa 60 eri ateriayhdistelmävaihtoehtoa

Jopa 60 eri ateriayhdistelmävaihtoehtoa

 

Jopa 40 eri ateriayhdistelmävaihtoehtoa

Jopa 40 eri ateriayhdistelmävaihtoehtoa

HÖYRY

SteamSense+

SteamSense+

 

SteamSense+

  

SteamSense

 

MULTISENSE PROBE -ANTURI

      

BAKESENSE

       

COOK4

  
6TH SENSE LIVE
Nauti älykkäistä ominaisuuksista.
Pysy yhdistettynä.
Tunne vapaus.

Whirpoolin 6th SENSE Live -sovellus tarjoaa helppokäyttöisen ja yksinkertaisen tavan ohjata laitteita missä ja milloin tahansa.

Löydä lähin Whirlpool-jälleenmyyjäsi
Etsi nyt