Verkkosivuston käyttöehdot

Tällä sivulla (ja sillä viitatuissa asiakirjoissa) ilmoitetaan käyttöehdot, joita sinun tulee noudattaa käyttäessäsi tätä verkkosivustoa (sivustomme) sekä vieraana että rekisteröitynä käyttäjänä. Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin aloitat sivuston käytön. Käyttämällä sivustoamme osoitat hyväksyväsi käyttöehdot ja suostuvasi noudattamaan niitä. Ellet suostu noudattamaan näitä käyttöehtoja, älä käytä sivustoamme.

TIETOJA MEISTÄ

Sivustomme ylläpitäjä on Whirlpool OY (me). Olemme rekisteröityneet Suomessa ja rekisteröity osoitteemme on PL 7190 00002 HELSINKI. Päätoimiosoitteemme on PL 7190 00002 HELSINKI. ALV-tunnisteemme on FI 0107240-1

SIVUSTOMME KÄYTTÖ

Lupa käyttää sivustoamme on väliaikainen.­ Pidätämme itsellemme oikeuden peruuttaa sivustollamme tarjoamamme palvelun tai sisällön tai oikaista niitä ilman ennakkoilmoitusta. Emme anna sitoumuksia tai takeita siitä, että sivustomme on aina saatavilla. Saatamme joskus joutua rajoittamaan käyttäjien pääsyä joihinkin sivustomme osiin tai koko sivustolle. Tämä koskee myös rekisteröityneitä käyttäjiä.

Jos valitset (tai saat meiltä) käyttäjän tunnistuskoodin, salasanan tai jonkin muun tiedon osana suojamenettelyämme, käsittele kyseistä tietoa luottamuksellisena. Älä luovuta sitä kolmansille osapuolille. Meillä on oikeus poistaa valitsemasi tai meiltä saamasi käyttäjän tunnistuskoodi tai salasana käytöstä milloin tahansa, jos et mielestämme ole noudattanut näissä käyttöehdoissa annettuja sääntöjä.

Sinun vastuullasi on tehdä kaikki sivustomme käyttöä varten tarvittavat valmistelut. Sinä myös vastaat siitä, että sinun internet-yhteytesi kautta sivustomme avaavat henkilöt tuntevat nämä ehdot ja noudattavat niitä.

KIELLETYT KÄYTÖT

Saat käyttää sivustoamme ainoastaan laillisiin tarkoituksiin. Et saa käyttää sivustoamme:

 1. millään tavoilla, jotka rikkovat soveltuvia paikallisia, kansallisia tai kansainvälisiä lakeja tai määräyksiä
 2. millään tavoilla, jotka ovat lainvastaisia tai epärehellisiä tai joiden tarkoitukset tai vaikutukset ovat lainvastaisia tai epärehellisiä
 3. lähettääksesi, vastaanottaaksesi tietoisesti, ladataksesi sivustolle tai sivustolta, käyttääksesi tai uudelleenkäyttääksesi mitään materiaaleja, jotka eivät ole tietosisältöstandardien mukaisia (selostettu jäljempänä)
 4. välittääksesi tai siirtääksesi ei-toivottua tai luvatonta mainonta- tai myynninedistämismateriaalia tai vastaavia roskapostiviestejä.

Immateriaalioikeudet

Olemme sivustomme ja sillä julkaistun materiaalin immateriaalioikeuksien omistaja tai lisenssinhaltija. Ellei näissä ehdoissa anneta lupaa toimia toisin, kaikkien sivustolla julkaistujen materiaalien kopiointi, muuttaminen, muuntaminen, julkaiseminen, jakaminen, myyminen tai lähettäminen on kiellettyä. Kaikki kyseiset oikeudet pidätetään.

Saat tulostaa kopion tai ladata otteita sivustomme sivusta(sivuista) henkilökohtaiseen käyttöösi. Voit kertoa muille henkilöille järjestösi sisällä sivustollamme julkaistusta materiaalista.

Et saa muuttaa tulostamasi tai lataamasi materiaalin paperimuotoisia tai digitaalisia kopioita millään tavoin. Kuvien, valokuvien, videoiden, äänisarjojen tai grafiikan käyttö irrallaan niiden ohessa julkaistusta tekstistä on kiellettyä.
Asemamme (samoin kuin tunnistettujen avustajien asema) sivustolla julkaistun materiaalin tekijöinä tulee aina tunnustaa.

Sivustollamme julkaistujen materiaalien mitään osia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman meiltä tai lisenssinantajilta saatua lupaa. Jos huomaamme, että materiaaleja käytetään kaupallisiin tarkoituksiin luvattomasti, käyttö tulee lopettaa välittömästi. Ennen sitä pidätämme itsellemme oikeuden periä kohtuullinen maksu materiaalien kaikenlaisesta käytöstä.

Jos tulostat, kopioit tai lataat mitään osia sivustostamme näiden käyttöehtojen vastaisesti, oikeutesi käyttää sivustoamme lakkaa välittömästi ja sinun tulee meidän valintamme mukaisesti palauttaa tai tuhota materiaaleista tekemäsi kopiot.

TAVARAMERKIT

WHIRLPOOL on Whirlpool OY:n tai sen kattoyhtiön tai sisaryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki.

JULKAISTUIHIN TIETOIHIN TUKEUTUMINEN

Sivustollamme julkaistuja kommentteja tai muita materiaaleja ei ole tarkoitettu neuvoiksi, joihin tulisi tukeutua. Emme ole vastuussa sivustollamme julkaistuihin materiaaleihin tukeutumisesta sinulle tai muille henkilöille, joille on kerrottu sen sisällöstä.

SIVUSTOAMME MUUTETAAN SÄÄNNÖLLISESTI

Pyrimme päivittämään sivustoamme säännöllisesti. Saatamme muuttaa sen sisältöä milloin tahansa. Tarpeen mukaan voimme keskeyttää pääsyn sivustolle tai sulkea sen toistaiseksi. Mikä tahansa sivustollamme olevista materiaaleista saattaa olla vanhentunutta millä hetkellä tahansa eikä meillä ole minkäänlaisia velvoitteita päivittää niitä.

VASTUUMME KULUTTAJALLE

Jos olet kuluttaja emmekä me noudata näitä ehtoja, vastaamme kärsimistäsi menetyksistä tai vaurioista, jotka ovat ennakoitava tulos näiden ehtojen rikkomisesta tai laiminlyönnistämme. Emme kuitenkaan vastaa menetyksistä tai vaurioista, joita ei voida ennakoida. Menetys tai vaurio on ennakoitava, jos se on looginen seuraus rikkomuksestamme tai jos kumpikin osapuoli on ottanut sen huomioon hetkellä, jolloin hyväksyit nämä ehdot.

Emme millään tavoin sulje pois tai rajoita vastuutamme seuraavissa tapauksissa:

 1. laiminlyönnistämme johtuva kuolema tai loukkaantuminen
 2. petos tai tahallinen harhaanjohtaminen
 3. minkään ehdon rikkominen, jos se on seurausta lainsäädännöstä eikä sitä voida sulkea pois tai rajoittaa.

Suljemme lain sallimissa rajoissa pois kaikki edellytykset, takuut tai ehdot, jotka saattavat olla seurausta lainsäädännöstä, mutta joita ei ole ilmoitettu näissä ehdoissa.

Yllä ilmoitetun mukaisesti kokonaisvastuumme suhteessa menetykseen, joka johtuu sivustomme, siihen linkitettyjen verkkosivustojen tai sillä julkaistujen materiaalien käytöstä, käytön mahdottomuudesta tai käytön tuloksista tai joka liittyy niihin (mistä tahansa syystä), ei missään tapauksessa ole yli 2 500 euroa.

VASTUUMME YRITYSASIAKKAALLE

Jos olet yritysasiakas, meillä ei ole mitään vastuuta seurauksena sivustomme, siihen linkitettyjen verkkosivustojen tai sillä julkaistujen materiaalien käytöstä, käytön mahdottomuudesta tai käytön tuloksista tai niihin liittyen koskien seuraavaa: a) menetetty voitto, myynti, liiketoiminta tai liikevaihto b) menetetty liiketoimintamahdollisuus c) liiketoiminnan keskeytyminen d) arvioitujen säästöjen menetys e) liikearvon menetys f) tietojen menetys tai g) mikä tahansa epäsuora tai ennakoimaton menetys.

Emme millään tavoin sulje pois tai rajoita vastuutamme seuraavissa tapauksissa:

 1. laiminlyönnistämme johtuva kuolema tai loukkaantuminen
 2. petos tai tahallinen harhaanjohtaminen
 3. minkään ehdon rikkominen, jos se on seurausta lainsäädännöstä eikä sitä voida sulkea pois tai rajoittaa.

Suljemme lain sallimissa rajoissa pois kaikki edellytykset, takuut tai ehdot, jotka saattavat olla seurausta lainsäädännöstä, mutta joita ei ole ilmoitettu näissä ehdoissa.

Yllä ilmoitetun mukaisesti kokonaisvastuumme suhteessa menetykseen, joka on seurausta sivustomme, siihen linkitettyjen verkkosivustojen tai sillä julkaistujen materiaalien käytöstä, käytön mahdottomuudesta tai käytön tuloksista tai joka liittyy niihin (mistä tahansa syystä), ei missään tapauksessa ole yli 2 500 euroa.

TIEDOT SINUSTA JA VIERAILUISTASI SIVUSTOLLAMME

Käsittelemme sinua koskevia tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lue se huolellisesti, sillä käyttämällä sivustoamme suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojakäytännössä ilmoitettujen ehtojen mukaisesti.

MATERIAALIN LATAUS SIVUSTOLLEMME

Jos käytät toimintoa, jonka avulla voit ladata materiaalia sivustollemme tai ottaa yhteyttä muihin sivustomme käyttäjiin, sinun tulee noudattaa alla annettuja tietosisältöstandardeja.

Sivustollemme lataamasi materiaali ei saa olla luottamuksellista. Mahdollisuuttamme käyttää, kopioida, jakaa tai luovuttaa sitä kolmansille osapuolille mihin tarkoitukseen tahansa ei tule rajoittaa millään tavoin. Suostut siihen, että nimesi voidaan yhdistää kaikkeen lataamaasi materiaaliin ja että se voidaan näyttää materiaalin yhteydessä.

Emme ole vastuussa tai korvausvelvollisia kolmansille osapuolille minkään julkaisemasi tai muun sivuston käyttäjän julkaiseman materiaalin sisällöstä tai tarkkuudesta.

Meillä on oikeus poistaa kaikki sivustollamme julkaisemasi materiaalit, jos ne eivät mielestämme vastaa tietosisältöstandardeja.

TIETOSISÄLTÖSTANDARDIT

Nämä tietosisältöstandardit koskevat mitä tahansa ja kaikkia materiaaleja, joita lisäät sivustollemme (julkaisut), ja mitä tahansa siihen yhdistettäviä vuorovaikutteisia palveluja.

Kaikkien julkaisujen tulee:

 1. olla tarkkoja (jos niissä esitetään faktoja)
 2. olla vilpittömiä (jos niissä esitetään mielipiteitä)
 3. noudattaa julkaisumaan soveltuvia lakeja.

VUOROVAIKUTTEISET PALVELUT

Saatamme joskus tarjota vuorovaikutteisia palveluja sivustollamme. Niitä ovat mm.:

 1. keskusteluryhmät
 2. foorumit

(vuorovaikutteiset palvelut)

Jos tarjoamme vuorovaikutteisia palveluja, annamme sinulle selkeitä tietoja tarjottujen palvelujen tyypistä, moderoidaanko niitä ja minkä tyyppinen moderointi on käytössä (ihminen vai kone).

Teemme parhaamme arvioidaksemme mahdolliset kolmansien osapuolten aiheuttamat riskit käyttäjille (erityisesti lapsille), kun he käyttävät sivustollamme tarjottuja vuorovaikutteisia palveluja. Päätämme tapauskohtaisesti, tarvitaanko kyseisessä palvelussa moderointia (mukaan lukien käytetyn moderoinnin tyyppi) kyseisten riskien vuoksi. Meillä ei kuitenkaan ole mitään velvoitteita ohjata, valvoa tai moderoida sivustollamme tarjottuja vuorovaikutteisia palveluja. Emme ole millään tavoin vastuussa, jos käyttäjä käyttää vuorovaikutteisia palveluja tietosisältöstandardiemme vastaisesti riippumatta siitä, onko palvelu moderoitua vai ei.

Alaikäiset saavat käyttää vuorovaikutteisia palvelujamme ainoastaan huoltajan suostumuksella. Jos huoltaja antaa lapsensa käyttää vuorovaikutteisia palveluja, kehotamme häntä keskustelemaan lapsen kanssa hänen turvallisuudestaan verkossa. Moderointi ei ole pettämätöntä. Vuorovaikutteisia palveluja käyttäviä alaikäisiä tulee tiedottaa niihin liittyvistä mahdollisista vaaroista.

Jos moderoimme vuorovaikutteista palvelua, tarjoamme yleensä mahdollisuuden ottaa moderaattoriin yhteyttä, jos käytön aikana syntyy kysymyksiä tai vaikeuksia.

VIRUKSET, HAKKEROINTI JA MUUT RIKKOMUKSET

Käyttäjä ei saa väärinkäyttää sivustoamme syöttämällä sille tietoisesti viruksia, troijan hevosia, matoja, loogisia pommeja tai muita tuhoisia tai teknisesti haitallisia materiaaleja. Käyttäjä ei saa yrittää päästä luvattomasti sivustollemme, palvelimeen, jolle sivustomme on tallennettu, tai sivustoomme yhdistettyyn palvelimeen, tietokoneeseen tai tietokantaan. Käyttäjä ei saa hyökätä sivustollemme, keskeyttää sen toimintaa tai yrittää estää sivustomme tai verkon käyttöä.

Jos rikot tämän ehdon, saatat syyllistyä rangaistavaan tekoon. Ilmoitamme kyseisestä rikkomuksesta soveltuville lainvalvontaviranomaisille ja toimimme yhteistyössä heidän kanssaan luovuttamalla henkilötietosi heille. Kyseisen rikkomuksen seurauksena menetät välittömästi oikeuden käyttää sivustoamme.

Emme vastaa menetyksistä tai vaurioista, jotka ovat seurausta kolmannen osapuolen toimenpiteistä, viruksista tai muista teknisesti haitallisista materiaaleista, jotka saattavat levitä tietokoneeseesi, tietokoneohjelmiin, tietoihin tai muihin omaisuusmateriaaleihin seurauksena sivustomme käytöstä tai sille tai siihen linkitetylle verkkosivustolle julkaistun materiaalin latauksesta.

LINKITYS SIVUSTOLLEMME

Voit tehdä linkin kotisivullemme, jos teet sen oikeudenmukaisesti ja laillisesti ja jos se ei vahingoita mainettamme tai hyödy siitä. Et saa tehdä linkkiä, johon sisältyy vihjaus osallistumiseen, suostumukseen tai tukeen meidän osaltamme, kun se ei pidä paikkaansa.

Et voi tehdä linkkiä verkkosivustolta, jota et omista.
Sivustomme ei saa avautua osana toista sivustoa. Linkkien luominen on kiellettyä sivuston kaikkiin osiin kotisivua lukuun ottamatta. Pidätämme itsellemme oikeuden peruuttaa linkitysoikeuden ilman ennakkoilmoitusta. Verkkosivuston, jolta linkitys tehdään, tulee olla kaikilta osin edellä esitettyjen tietosisältöstandardien mukainen.

LINKIT SIVUSTOLTAMME

Sivustollamme mahdollisesti olevat linkit muille sivustoille ja kolmansien osapuolten tarjoamiin lähteisiin annetaan ainoastaan tiedoksi. Emme valvo kyseisten sivustojen tai lähteiden sisältöä emmekä ole millään tavoin vastuussa niistä tai niiden käytöstä mahdollisesti seuraavista menetyksistä tai vaurioista.

OIKEUDENKÄYTTÖALUE JA SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Jos olet kuluttaja, huomaa, että näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Tämä tarkoittaa, että kaikkiin käyttöehtoihin ja niistä johtuviin tai niihin liittyviin riita-asioihin tai vaatimuksiin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Olemme yksimielisiä siitä, että Suomen tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta.

Jos olet yritysasiakas, näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Tämä tarkoittaa, että näihin ehtoihin ja niistä tai niiden asiasisällöstä tai mistä tahansa meidän välillemme muodostetusta sopimuksesta johtuviin tai niihin liittyviin riita-asioihin tai vaatimuksiin (mukaan lukien sopimussuhteen ulkopuoliset riita-asiat tai vaatimukset) sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Olemme yksimielisiä siitä, että Suomen tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta.

VAIHTOEHTOISIA RIIDANRATKAISUMENETTELYJÄ KOSKEVAT ASETUKSET 2015

Jos olet kuluttaja ja teet tarjoamiamme tuotteita tai palveluja koskevan valituksen meille ja valitus jää ratkaisematta sisäisen valitustenkäsittelyprosessin jälkeen, lähetämme sinulle valtuutetun ja tuotteitamme ja palvelujamme koskevien riita-asioiden ratkaisussa auttavan vaihtoehtoisen riitojenratkaisuelimen nimen ja verkko-osoitteen.

Kun annamme sinulle valtuutetun vaihtoehtoisen riitojenratkaisuelimen tiedot, ilmoitamme samalla, olemmeko valmiita käyttämään riitojenratkaisuelintä valituksesi selvittämiseksi.

MUUTOKSET

Voimme tarkastaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa ja oikaista tämän sivun tietoja (tai muita asiakirjoja tai sivuja, joihin näissä ehdoissa viitataan). Tarkista tämän sivun (ja asiakirjojen, joihin näissä ehdoissa viitataan) tiedot aika ajoin huomataksesi tekemämme muutokset, sillä sitoudut noudattamaan niitä sivuston käytön aikana.

Vertaa ( Kodinkoneet )

Ole hyvä ja lisää vertailuun toinen tuote