Whirlpoolin verkkoon yhdistettyihin laitteisiin liittyvien palveluiden käyttöehdot EMEA-alueella

I. JOHDANTO

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti, ennen kuin käytät verkkoon yhdistettyä laitettasi ja siihen liittyviä sovelluksia sekä palveluita. Kiitos, että valitsit Whirlpoolin Wi-Fi-yhteydellä varustetun kodinkoneen (jäljempänä ”Yhdistetty laite”). Whirlpool on maailman johtavia kodinkoneiden valmistajia ja markkinoijia. Brändejämme Euroopassa ovat muun muassa Whirlpool® , Indesit® , Bauknecht®, Hotpoint® ja HotpointAriston®. Nämä käyttöehdot koskevat Yhdistetyn laitteen sekä siihen liittyvien palveluiden käyttöä (alla määritetyllä tavalla). Näissä käyttöehdoissa viittaukset Whirlpooliin tarkoittavat seuraavia: Whirlpool EMEA S.r.l., joka on Konserniin kuuluva, Italian lakien mukaan järjestäytynyt yhtiö kotipaikkanaan Via Varesina n.204, 20156 Milano (MI), Italy, PL 7190 - 00002 Helsinki ja jonka yritystunnus on 00693740425 (jäljempänä ”Whirlpool”, ”me”) ja joka on osa kansainvälistä Konsernia (”Konserni”), ja muut Konserniin kuuluvat Euroopassa toimivat yritykset sekä niiden yllä mainitut brändit.

Yhdistetty laitteesi voi tarjota sinulle palveluita, joiden avulla voit hallita ja ylläpitää yhdistettyä laitettasi. Kun yhdistetty laitteesi on yhteydessä Whirlpoolin yhdistettyjen laitteiden verkkoon, se voi lähettää Whirlpoolille tietoja esimerkiksi koneen käytöstä ja virhekoodeja, sekä antaa sinulle ilmoituksia. Lisäksi voit käyttää mobiililaitteellasi Whirlpoolin tarjoamia Sovelluksia (”Sovellukset”), esimerkiksi ilmaisia Bauknecht B-Live- tai Whirlpool 6th Sense Live -sovelluksia. Sovellusten avulla voit hallita yhdistettyä laitetta ja käyttää sen toimintoja ja palveluita etäyhteydellä mobiililaitteesta. Nämä käyttöehdot koskevat myös tällaisten palveluiden ja Sovellusten käyttöä (jäljempänä yhdessä ”Yhdistettyyn laitteeseen liittyvät palvelut”).

Yhdistettyihin laitteisiin liittyvien palveluiden käyttö edellyttää, että Yhdistetty laite on yhteydessä Internetiin langattoman verkon kautta. Sinun täytyy itse asentaa ja ottaa käyttöön langaton Internet-yhteys Yhdistyn laitteesi sijaintipaikassa. Olet itse vastuussa myös yhteyden toimivuuden takaamisesta. Sinun täytyy lisäksi asentaa Sovellus yhteensopivaan mobiililaitteeseen/-laitteisiin sekä rekisteröidä itsellesi Whirlpool-tili.

Jos haluat käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita, sinun täytyy hyväksyä nämä käyttöehdot sekä Whirlpoolin EMEA-alueen Yhdistettyihin laitteisiin liittyviin palveluihin liittyvä tietosuojaseloste. Kun käytät mitä tahansa Yhdistettyyn laitteeseen liittyvää palvelua ja/tai ilmaiset Sovelluksessa hyväksyväsi nämä käyttöehdot, sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja tai jotain niiden osaa ja/tai tietosuojaselostetta, et voi käyttää Yhdistettyyn laitteeseesi liittyviä palveluita.

Saatamme päivittää näitä käyttöehtoja aika ajoin. Kun päivitämme käyttöehtoja, lähetämme sinulle Sovelluksessa ilmoituksen, jossa kerromme muutoksista sekä toimista tai valinnoista, joihin sinulla on mahdollisuus. Kun jatkat Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden käyttöä tällaisen ilmoituksen jälkeen tai ilmoitat hyväksyväsi muutokset, sitoudut noudattamaan näitä muuttuneita käyttöehtoja. Jos et hyväksy muutoksia käyttöehtoihin, voit lopettaa Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden käytön.


II. LAITTEEN ÄLYPALVELUT

Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden avulla voit vastaanottaa ilmoituksia laitteesta (esimerkiksi luukun avaamisesta, ohjelman suorittamisesta jne.), määrittää, että Yhdistetty laite on käynnissä kustannustehokkaimpaan kellonaikaan sekä valvoa Yhdistettyä laitetta etäyhteyden ja Sovelluksen avulla. Lisäksi voit hyödyntää monia muitakin toimintoja ja etuja. Yhdistetyn laitteen palvelut kuvataan tarkemmin koneen käyttöoppaassa. Whirlpool saattaa aika ajoin tarkistaa Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden toimintoja ja muuttaa niitä. Whirlpool ilmoittaa sinulle mahdollisista merkittävistä muutoksista.


III. LAITTEEN ÄLYPALVELUIDEN KÄYTTÖ

 1. Yleistä

  Jos haluat käyttää Yhdistetyn laitteen palveluita, sinun täytyy rekisteröidä tili Sovelluksen avulla ja hyväksyä tietosuojaseloste. Kun käytät Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita, sitoudut (a) antamaan Whirlpoolille oikeat yhteystietosi sekä muut sen pyytämät tiedot, (b) päivittämään yhteystietosi aina ripeästi mahdollisten muutosten jälkeen sekä (c) käyttämään Yhdistettyä laitettasi sen käyttöoppaan mukaisesti.

 2. Datakäyttö

  Verkkoon yhdistetyt laitteet käyttävät siihen liittyvien palveluiden tarjoamiseen langatonta Internet-yhteyttäsi. Jos olet päättänyt vastaanottaa ilmoituksia Sovelluksessa, nämä ilmoitukset ja Sovellukset käyttävät palveluiden tarjoamiseen mobiilidatayhteyttä. Kaikki nämä käyttötavat edellyttävät tietyn datamäärän siirtämistä datayhteytesi välityksellä, joten sinulla täytyy olla soveltuva Internet-yhteys ja datatiedonsiirron mahdollistava matkapuhelinyhteys käytettävissä Yhdistetyn laitteesi sijaintipaikassa. Voit hankkia nämä Internet-palveluntarjoajalta ja matkapuhelinoperaattorilta. Heiltä saat myös lisätietoja datatiedonsiirtomaksuista (jos sellaisia on), datamäärärajoituksista, muista mahdollisista rajoituksista esimerkiksi sallittujen käyttökohteiden suhteen sekä muista palveluiden käyttöehdoista. Whirlpool ei ole millään tavalla vastuussa maksuista tai kuluista, joita Internet-palveluntarjoajasi tai matkapuhelinoperaattorisi sinulta veloittavat.

 3. Yhdistetyn laitteen siirtäminen

  Jos myyt tai lainaat Yhdistetyn laitteesi jollekin muulle, sinun täytyy välittömästi päivittää laitteen palveluihin liittyvä tili Sovelluksen avulla. Uuden käyttäjän täytyy rekisteröidä itselleen oma tili, jotta hän voi käyttää Yhdistetyn laitteen palveluita.

 4. Kielletyt käyttötarkoitukset

  Et saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita millään seuraavista tavoista:

  • Et saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita uhkaavasti, herjaavasti, välivaltaisesti, vilpillisesti, säädyttömästi, petollisesti tai millään muulla laittomalla tai sopimattomalla tavalla.
  • Et saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita muiden ihmisten henkilökohtaisten tietojen käyttämiseksi, keräämiseksi tai tallentamiseksi.
  • Et saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita siten, että käyttö rikkoo tai loukkaa jonkun muun oikeuksia, mukaan lukien yksityisyydensuoja.
  • Et saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita tekeytymällä toiseksi henkilöksi, yritykseksi, tahoksi tai IP-osoitteeksi (esim. IP-spoofing).
  • Et saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita sellaisten materiaalien verkkoon lataamiseen, julkaisemiseen, lähettämiseen, sähköpostitse lähettämiseen tai muulla tavoin käyttöön tarjoamiseen, joihin sinulla ei ole lainmukaisia oikeuksia.
  • Et saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita kaupallisiin tarkoituksiin, esimerkiksi mainontaan, mainos- ja markkinointimateriaaleihin, etkä roskapostiin, tiedonkalasteluun tai muunlaiseen suoramarkkinointiin.
  • Et saa käyttää tai yrittää käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita luvattomasti, etkä saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviin palveluihin liittyvien tietokoneiden, verkkojen ja käyttäjien tietoja tai toimia muulla tavoin siten, että Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden käyttö häiriintyy.
  • Et saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita päästäksesi luvattomasti käsiksi laitteen ohjelmistoon tai laiteohjelmistoon, mukaan lukien laiteohjelmiston toimintatavan selvittäminen tai muiden kuin Whirlpoolin hyväksymien laiteohjelmistojen asentaminen.
  • Et saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita tavalla, joka aiheuttaa kohtuutonta tai suhteettoman suurta kuormitusta Whirlpoolin tai sen kumppaneiden infrastruktuurille, mukaan lukien roskapostin lähettäminen sekä muut tekniikat pyytämättä lähetettävien massapostitusten lähettämiseen.
  • Et saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita tavalla, joka muokkaa, vaurioittaa tai poistaa mitään Whirlpoolin tarjoamaa sisältöä.
  • Et saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita viruksia tai muita haitallisia tai vaarallisia tiedostoja tai ohjelmia sisältävän materiaalin kanssa tai niiden lähettämiseen.
  • Et saa käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita näiden käyttöehtojen vastaisilla tavoilla.

 5. Ohjelmistopäivitykset

  Yhdistettyyn laitteeseen liittyvät palvelut ja Sovellukset käyttävät ohjelmistoja, joita Whirlpool saattaa aika ajoin muokata tai päivittää tai tämä on tarpeen. Suoritamme tällaiset päivitykset mobiililaitteesi käyttöjärjestelmän normaalin päivitysjärjestelyn mukaisesti. Sinua pyydetään aina hyväksymään kaikki päivitykset, jotka ovat pakollisia Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden käytön jatkamiseksi.

IV. PALVELUN RAJOITUKSET JA VASTUUVAPAUTUKSET

 1. Yleiset rajoitukset

  Koska Yhdistetty laitteesi on yhteydessä Whirlpooliin lähettämällä tietoja langattoman yhteyden ja Internetin välityksellä, voimassa ovat seuraavat rajoitukset: (a) Yhdistetyn laitteen ilmoitukset ovat käytettävissäsi vasta, kun olet yhdistänyt ja rekisteröinyt Yhdistetyn laitteesi, ja (b) Yhdistettyyn laitteeseen liittyvät palvelut eivät ole käytettävissä, kun Internet-yhteytesi, langaton yhteytesi tai mobiiliyhteytesi ei toimi tai ei toimi kunnolla.

 2. Tulosten ja tietojen tarkkuus

  Hyväksyt sen, että Yhdistettyyn laitteeseen liittyviin palveluihin liittyy rajoituksia, joihin Whirlpool ei voi vaikuttaa. Tällaisia ovat esimerkiksi Yhdistetyn laitteen riittävät huolto- ja ylläpitotoimet (jotka ovat omalla vastuullasi) sen käyttöoppaan mukaisesti, langattoman verkon ominaisuudet, Internet-yhteyden käytettävyys, ympäristötekijät (esimerkiksi suuret rakennukset, sää, maantiede ja topografia), ilmakehän häiriöt sekä muut Internetin tai satelliittien ja satelliittidatayhteyksien käyttöön liittyvät tekijät. Hyväksyt sen olennaisen seikan, että Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden käytettävyys riippuu muiden tahojen ylläpitämien ja tarjoamien verkkojen sekä ohjelmistojen käytettävyydestä ja toiminnasta. Yllä olevien seikkojen valossa Whirlpool ei siis millään tavalla takaa, että Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden kautta tarjottavat tiedot, materiaalit ja sisällöt olisivat jatkuvasti käytettävissä, virheettömiä ja kattavia tai olisivat käytettävissä juuri oikeaan aikaan.

 3. Tallennetut tiedot

  Whirlpool tallentaa tiettyjä tietoja Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden käytöstä lain edellyttämän ajan tai niin kauan kuin se on tarpeen ilmoittamamme liiketoiminnallisen syyn perusteella sekä tietosuojalausunnossa mainittujen, Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden käyttötarkoitusten mukaisesti.

 4. Siirretyt tiedot

  Whirlpool on sitoutunut suojaamaan meille antamasi tiedot. Pyrimme suojaamaan henkilökohtaiset tietosi kohtuullisin suojausratkaisuin. Tietojen siirtämiseen langattomissa verkoissa ja Internetissä liittyy kuitenkin aina joitain riskejä. Tästä syystä hyväksyt sen, että Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden käyttö saattaa johtaa siihen, että joku sieppaa viestintäsi sisällön laittomasti. Whirlpool ei voi taata langattomissa verkoissa tai Internetissä lähetettävien tietojen tietoturvaa täydellisesti tai kattavasti. Whirlpool ei ole vastuussa mistään tietoturva- tai tietosuojapuutteista tai niiden seurauksista missään sellaisissa verkoissa tai laitteissa, joita se ei itse hallitse, eikä se ole myöskään vastuussa mistään tällaisissa verkoissa tapahtuvista tietosuojarikkomuksista tai tietojen menetyksistä.

 5. Muuta

  Yhdistettyyn laitteeseen liittyvä palvelu tarjotaan sellaisenaan ja sen mukaisesti kuin se on saatavilla. Yhdistetyn laitteen virhekoodi-ilmoitusten tarkoitus ei ole korvata koneen säännöllisiä ja suositeltuja ylläpito- ja huoltotoimia sen käyttöoppaan mukaisesti – eivätkä ne ole korvike Yhdistetyn laitteen turvalliselle ja vastuulliselle käytölle. Sinun ei tulisi käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita (mukaan lukien mitkä tahansa virheilmoitukset) keinona välttää tulipaloja tai muita vahinkoja. Sinun vastuullasi on varmistaa, että käytät Yhdistettyä laitettasi turvallisesti, että pidät sen hyvässä toimintakunnossa ja että noudatat sen käyttöoppaan ohjeita. Ellet toimi näin, Yhdistetty laitteesi saattaa vaurioitua tai aiheuttaa aineellisia vahinkoja tai henkilövahinkoja tai vakavia vammoja, joista Whirlpool ei ole vastuussa millään tavalla.

V. KÄYTTÖEHTOJEN NOUDATTAMINEN

Olet itse täysin vastuussa paitsi siitä, että noudatat itse näitä käyttöehtoja, myös siitä, että kaikki Yhdistetyn laitteen ja/tai siihen liittyvien palveluiden tilin käyttäjät noudattavat näitä käyttöehtoja, riippumatta siitä, oletko antanut heille valtuudet näiden käyttöön.

VI. TIETOSUOJA

Tietosuojaseloste on luettavissa Sovelluksessa. Sinua pyydetään hyväksymään se, kun rekisteröidyt Yhdistetyn laitteen palveluihin. Tietosuojalausunnon hyväksyminen ei ole pakollista, mutta jos et hyväksy sitä, et voi rekisteröidä itsellesi tiliä. Tietosuojalausunnossa määritetään, miten antamiasi tietoja sekä Yhdistetyn laitteesi tietoja ja siihen liittyvien palveluiden käytön tietoja voidaan kerätä, käyttää, luovuttaa ja jakaa eurooppalaisten ja paikallisten lakien mukaisesti.

VII. IMMATERIAALIOIKEUKSIEN OMISTUS

Whirlpool ja sen oikeuksienhaltijat omistavat tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet kaikkeen sisältöön, jota näytetään Yhdistettyyn laitteeseen liittyvissä palveluissa tai niiden avulla. Et saa toisintaa, muokata, käyttää, näyttää, esittää, julkaista, jakaa, lähettää, välittää, lähettää julkisesti tai näyttää kehyksissä mitään tällaista materiaalia tai sisältöä tai luoda siitä johdannaisteoksia millekään ulkopuoliselle taholle (mukaan lukien materiaalin näyttäminen tai jakeleminen ulkoisen tahon verkkosivuston kautta) ilman Whirlpoolilta etukäteen hankittua kirjallista lupaa, pois lukien Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden käyttö sallittuihin käyttötarkoituksiin ja näiden käyttöehtojen mukaisesti.

VIII. VASTUUNRAJOITUS JA VAHINGONKORVAUKSET

 1. Vastuunrajoitus

  Hyväksyt seuraavat ehdot:

  1. Hyväksyt sen, että palvelut tarjotaan SELLAISINAAN ja SAATAVUUDEN mukaisesti.
  2. HYVÄKSYT SEN, ETTÄ SOVELLETTAVAN LAIN VÄHIMMÄISVAATIMUKSIA LUKUUN OTTAMATTA JA NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN KOHTIEN MUKAISESTI MIKÄÄN EI POISTA TAI RAJOITA – TAI MERKITSE AIKOMUSTA TÄHÄN – WHIRLPOOLIN VASTUUVELVOLLISUUTTA PETOKSIIN, TÖRKEÄÄN HUOLIMATTOMUUTEEN, TAHALLISIIN RIKKOMUKSIIN, YLEISEN JÄRJESTYKSEN SÄÄNTÖJEN RIKKOMUKSIIN SEKÄ KUOLEMANTAPAUKSIIN JA HENKILÖVAHINKOIHIN LIITTYVISSÄ TAPAUKSISSA JA AINEELLISIIN VAHINKOIHIN LIITTYVISSÄ TAPAUKSISSA, JOISSA VASTUUVELVOLLISUUTTA EI VOIDA LAIN MUKAAN RAJOITTAA. EDELLÄ MAINITTUJA RAJOITUKSIA LUKUUN OTTAMATTA HYVÄKSYT SEN, ETTÄ ET PIDÄ KonserniA, SEN EDUSTAJIA, TYÖNTEKIJÖITÄ, JA ALIHANKKIJOITA MILLÄÄN TAVALLA VASTUUVELVOLLISENA MISSÄÄN VAATEISSA, HAASTEISSA TAI VAHINGONKORVAUSVAATIMUKSISSA, JOTKA LIITTYVÄT YHDISTETTYYN LAITTEESEEN LIITTYVIIN PALVELUIHIN TAI AIHEUTUVAT NIISTÄ, MUKAAN LUKIEN, MUTTA EI PELKÄSTÄÄN, KAIKKI TAPAUKSET, JOTKA LIITTYVÄT YHDISTETTYYN LAITTEESEEN LIITTYVIEN PALVELUIDEN OSITTAISEEN TAI TÄYDELLISEEN VIKAAN TAI PALVELUIDEN TOIMINTAAN, RIIPPUMATTA SIITÄ, ONKO TÄMÄN SYYNÄ WHIRLPOOLIN, KonserniN, SEN EDUSTAJIEN, TYÖNTEKIJÖIDEN TAI ALIHANKKIJOIDEN HUOLIMATTOMUUS.
  3. SITOUDUT PUOLUSTAMAAN WHIRLPOOLIA, KonserniA, SEN EDUSTAJIA, TYÖNTEKIJÖITÄ JA ALIHANKKIJOITA KAIKISSA ULKOPUOLISTEN TAHOJEN ESITTÄMISSÄ YLLÄ KUVATUISSA HAASTEISSA JA VAATEISSA JA HYVITTÄMÄÄN NIILLE KOITUVAT MAHDOLLISET SITOUMUKSET.
  4. LISÄKSI HYVÄKSYT SEN, ETTÄ TÄMÄ EHTO KOSKEE KAIKKIA NIMISSÄSI TOIMIVIA TAHOJA JA ETTÄ MILLÄÄN VAKUUTUSYHTIÖLLÄ EI OLE MITÄÄN SIJAISOIKEUKSIA.


 2. Välillisten menetysten rajoittaminen

  SOVELLETTAVAN LAIN VÄHIMMÄISVAATIMUKSIA LUKUUN OTTAMATTA WHIRLPOOL, Konserni, SEN EDUSTAJAT, TYÖNTEKIJÄT TAI ALIHANKKIJAT EIVÄT OLE VASTUUSSA SINULLE TAI MILLEKÄÄN MUULLE TAHOLLE MISTÄÄN VÄLILLISISTÄ, EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ TAI RANGAISTUKSENOMAISISTA VAHINGONKORVAUKSISTA (MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA VAHINGONKORVAUKSET MENETETYISTÄ TULOISTA JA TIEDOISTA TAI PALVELUIDEN KÄYTTÖKATKOISTA), JOTKA AIHEUTUVAT YHDISTETTYYN LAITTEESEEN LIITTYVISTÄ PALVELUISTA TAI LIITTYVÄT NIIHIN, VAIKKA WHIRLPOOLILLE, KonserniLLE, SEN EDUSTAJILLE, TYÖNTEKIJÖILLE TAI ALIHANKKIJOILLE OLISI ILMOITETTU TÄLLAISTEN VAHINGONKORVAUSTEN MAHDOLLISUUDESTA.

 3. Vastuuvapaus

  Sitoudut puolustamaan Whirlpoolia, Konsernia ja sen tytäryhtiöitä ja hyvittämään niille tarvittaessa koituvat sitoumukset kaikissa vaateissa ja haasteissa, jotka aiheutuvat toimistasi tai liittyvät toimiisi, mukaan lukien näihin kuitenkin rajoittumatta, Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden käyttö, palveluista lähettämäsi tiedot, palveluissa julkaisemasi tiedot ja niissä käytettäväksi tarjoamasi tiedot, salasanojen ja muiden tilitietojen puutteellinen suojaaminen, näiden käyttöehtojen tai minkä tahansa sovellettavan lain tai säädöksen rikkomukset ja muiden tahojen oikeuksien rikkomukset.

IX. SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN TAI VÄLIAIKAINEN KÄYTTÖKIELTO

 1. Irtisanominen Whirlpoolin toimesta väärinkäytösten johdosta

  Whirlpool voi asettaa sinulle väliaikaisen käyttökiellon tai irtisanoa käyttöoikeutesi mihin tahansa Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden osaan tai kaikkiin palveluihin milloin tahansa, jos rikot näitä käyttöehtoja. Whirlpool voi myös irtisanoa Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden tilisi milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta vanhentuneen tekniikan vuoksi tai muista syistä, jotka vaikuttavat Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden käytön jatkoedellytyksiin. Jos irtisanomme tilisi mistä tahansa edellä mainitusta syystä, sinulla ei enää ole oikeutta käyttää Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita, eikä Whirlpool ole millään tavalla vastuussa tällaisesta irtisanomisesta. Tällaisessa tilanteessa voit jatkaa laitteesi käyttöä normaalina laitteena, mutta Yhdistettyyn laitteeseen liittyvät palvelut eivät ole enää käytössäsi.


 2. Itse käytöstä poistamasi tili

  Voitte poistaa (deaktivoida) tilinne milloin tahansa kirjoittamalla yksityisyysvalvojalle asoitteeseen, joka löytyy Tietosuojaselosteen osiosta 10. Jos poistat tilisi käytöstä, Yhdistettyyn laitteeseesi liittyvät tiedot sekä laitteen palveluiden käyttöösi liittyvät Whirlpoolin keräämät tiedot pysyvät Whirlpoolin hallussa, mutta niitä ei enää yhdistetä henkilökohtaisiin tietoihisi. Kun poistat Yhdistettyyn laitteeseen liittyvien palveluiden tilisi käytöstä, et enää saa laitteen ilmoituksia, jotka tarjotaan osana Yhdistettyyn laitteeseen liittyviä palveluita. Jos pidät Yhdistetyn laitteesi edelleen yhdistettynä Wi-Fi-verkkoon tilin poistamisen jälkeen, laitteesi lähettää edelleen Whirlpoolille joitain tietoja sen käytöstä. Jos haluat estää tällaisten tietojen lähettämisen, sinun täytyy katkaista Yhdistetyn laitteesi yhteys langattomaan reitittimeesi ja poistaa langaton yhteys käytöstä laiteessasi.

X. YHTEYDENOTOT

Jos sinulla on kysyttävää tai huomautettavaa Yhdistetystä laitteesta tai siihen liittyvistä palveluista, ota yhteyttä oman alueesi Whirlpool-asiakaspalveluun tai -puhelinpalveluun Yhdistetyn laitteesi mukana toimitetun Sovelluksen tai käyttöoppaan ohjeiden mukaisesti.

Vertaa ( Kodinkoneet )

Ole hyvä ja lisää vertailuun toinen tuote