Käyttöehdot Copyright/ Sivuston sisällön omistus

© Copyright 2006 Whirlpool. Kaikki oikeudet pidätetään. Tavaramerkit, logot sekä palveluihin liittyvät merkit ("Merkit"), jotka esiintyvät sivuilla, ovat Whirlpool Corporationin ja sen tytäryhtiöiden sekä muiden osapuolten omaisuutta. Käyttäjien ei ole sallittua käyttää mitään Merkkejä minkäänlaiseen tarkoitukseen, mukaanlukien, mutta ei tähän rajoittuen, käyttö liitemerkkeinä muilla World Wide Web -sivustoilla ilman Whirlpoolin tai sellaisen kolmannen osapuolen kirjallista suostumusta, joka saattaa omistaa Merkit. Tämä koko World Wide Web -sivusto on suojattu tekijänoikeuslakien ja kansainvälisten säännösten mukaisesti tekijänoikeudella. Sivuston käyttäjät voivat ladata tai tulostaa yhden kopion kaikesta sivuilla olevasta aineistosta henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön edellyttäen, etteivät he muokkaa tai muuta tietoja millään tavalla eivätkä poista tai muuta copyright- tai tavaramerkki- tietoja. Kaikki sivuston materiaali on tarkoitettu ainoastaan lainmukaiseen käyttöön. Käyttäjiä kielletään muokkaamasta, kopioimasta, levittämästä, siirtämästä, esittämästa, julkaisemasta, myymästä, lisensoimasta, jäljittelemästä tai käyttämästä mitään sivuilla olevaa tai sitä kautta saatavaa sisältöä tai saatavilla olevaa tietoa kaupalliseen tai julkiseen tarkoitukseen ilman Whirlpoolin nimenomaista kirjallista suostumusta. Whirlpool pidättää itsellään täyden omistusoikeuden ja sisällölliset oikeudet kaikkeen sivustolta ladattuun aineistoon.

 

Tietojen lähettäminen Whirlpoolin verkkosivustolle

Tällä sivustolla olevat tiedot on toimitettu kyseisellä hetkellä voimassa olevina, ilman minkäänlaista takuuta. Tällä verkkosivustolla esitetyt tiedot voivat sisältää painovirheitä, teknisiä epätarkkuuksia tai muita virheitä, ja niitä voidaan muuttaa milloin hyvänsä ilman ennakkoilmoitusta. Whirlpool Nordic Oy pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteitaan ja pidättää itselleen oikeuden tehdä tuotteisiin parannuksia tai muutoksia ilman ennakkoilmoitusta. Whirlpool-yhtiöt ottavat mielellään vastaan lähettämäsi tiedon, mutta kaikki Whirlpool Corporationille tai sen tytäryhtiöille tämän sivuston kautta lähetetty tieto lukuunottamatta henkilötietojasi (esimerkiksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi) on Whirlpoolin yksinomaista omaisuutta ja sitä EI pidetä luottamuksellisena. Whirlpool ei ota vastaan tietoja luottamuksellisina tai missään luottamuksellisessa tai luottamuksenvaraisessa yhteydessä.

 

Vastuu

Tällä sivustolla olevat tiedot on toimitettu kyseisellä hetkellä voimassa olevina, ilman minkäänlaista takuuta. Tällä verkkosivustolla esitetyt tiedot voivat sisältää painovirheitä, teknisiä epätarkkuuksia tai muita virheitä, ja niitä voidaan muuttaa milloin hyvänsä ilman ennakkoilmoitusta. Whirlpool pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteitaan ja pidättää itselleen oikeuden tehdä tuotteisiin parannuksia tai muutoksia ilman ennakkoilmoitusta.Pyydämme ottamaan huomioon, että kaikkia ominaisuuksia ei ole saatavilla kaikkiin esitettyihin tuotteisiin.

Tällä sivustolla olevat tiedot on toimitettu kyseisellä hetkellä voimassa olevina, ilman minkäänlaista takuuta. Tällä verkkosivustolla esitetyt tiedot voivat sisältää painovirheitä, teknisiä epätarkkuuksia tai muita virheitä, ja niitä voidaan muuttaa milloin hyvänsä ilman ennakkoilmoitusta. Whirlpool Nordic Oy pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteitaan ja pidättää itselleen oikeuden tehdä tuotteisiin parannuksia tai muutoksia ilman ennakkoilmoitusta. Whirlpool ei edusta verkkosivustoja, joille on pääsy tämän sivuston kautta ja jotka eivät ole Whirlpoolin tai sen tytäryhtiöiden luomia, ylläpitämiä tai valvomia. Whirlpool ei tue näitä sivustoja eikä ole vastuussa niiden sisällöstä