chef plus

Grillaa, kypsennä ja paista täydellisiä
aterioita todella nopeasti.

Arki on usein niin kiireistä, että luovinkaan ruoanlaittaja ei tahdo löytää aikaa suosikkiaterioidensa valmistamiseen ja niillä herkuttelemiseen. Chef Plus on eksklusiivisen Dual Crisp -teknologian ansiosta ainoa mikroaaltouuni, jolla voi grillata, kypsentää ja paistaa ruokaa kuin mestarikokki mikroaaltouunin kätevyydestä tinkimättä. Ruoasta tulee sisältä mehevää ja päältä täydellisen rapeaa.

Dual Crisp -järjestelmä

Chef Plus-mikroaaltouunin tuottama ylivertainen rapeus on Dual Crisp -järjestelmän ansiota. Tämä kahden mikroaaltolähteen järjestelmä tekee ruoasta täydellisen rapeaa joka puolelta. Yksi mikroaaltolähde kattaa koko uunin aina ruoan sisukseen asti. Toinen puolestaan ohjaa mikroaallot crisp-erikoisalustaan, jonka lämpötila nousee huomattavasti korkeammaksi.
Dual Crisp -järjestelmän ansiosta ateriasta tulee tasaisen kypsä, rapea ja ruskistunut joka puolelta. Ruoka pysyy sisältä mehevänä, ja sen koostumus, aromit ja ravintoarvot säilyvät.

CRISP Fry

Terveellisiä ja rapeita aterioita ilman lisättyä rasvaa.

Innovatiivisen Dual Crisp -järjestelmän ansiosta voit valmistaa uuniruokia mikroaaltouunin nopeudella. Eksklusiivisen Dual Crisp -teknologian ja ForcedAir-järjestelmän yhteisvaikutus tekee ruoasta herkullisen rapeaa päältä ja mehevää sisältä.
Lisäksi Chef Plus -mikroaaltouunissa on CrispFry-automaattiohjelmia, joiden avulla voit paistaa terveellistä ja maukasta ruokaa lisäämättä rasvaa.

Chef Menu

Helppoa ja herkullista ruokaa automaattisilla ohjelmilla

Automaattisten ohjelmien ansiosta säästät aikaa sekä loihdit täydellisiä aterioita ja ylivertaista pizzaa. Ne tekevät ruoanlaitosta täysin intuitiivisen kokemuksen.

Erikoisohjelmat esimerkiksi quiche-piirakalle, riisille, kasviksille, lasagnelle ja muffinsseille.

chef plus

Ainutlaatuinen suorituskyky syntyy
ainutlaatuisista teknologioista.

CrispTechnology
Tulos on aina rapea, eikä ruoasta tule kuivaa. Sopii ihanteellisesti herkullisen pizzan paistamiseen.

Höyrytys
Täydellinen ratkaisu terveellisten ja herkullisten aterioiden valmistamiseen niin, että ruoan vitamiinit ja ravintoarvot säilyvät.

AutoClean
Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta sisuksen voi puhdistaa yhdellä pyyhkäisyllä ilman voimakkaita pesuaineita. Voit aktivoida AutoClean-toiminnon laittamalla vedellä täytetyn astian mikroaaltouuniin. Höyry irrottaa ruoantähteet jo muutamassa minuutissa.

ForcedAir
Tuuletin pitää lämmön ruoan pinnalla, jolloin ruoan sisus pysyy mureana ja mehevänä.

chef plus
chef plus
chef plus

Chef Plus-mallisto