ExtraSpace

ExtraSpace

Enemmän tilaa maulle.

katso video

Astu maun uuteen ulottuvuuteen

Whirlpoolilla me autamme kuluttajia oivaltamaan visionsa ihanteellisesta kodista, joka on täynnä elämän stressittömyyttä ja nautittavuutta parantavia, intuitiivisia ratkaisuja. Esittelyssä ExtraSpace, uusi mikroaaltouuni.

25 l yhtä suuri kuin

30 l

Ainutlaatuinen mikroaaltouuni ilman pyörivää lautasta.

ExtraSpace on uusi kompakti mikroaaltouuni, jonka tasainen sisäosa on erikoisen suuri. Riittävän kookas melkein mihin tahansa ruoanvalmistukseen ja useamman ruoan valmistukseen yhdellä kertaa.

AutoCook ja Grilli

AutoCook-valikon avulla voit valmistaa erilaisia herkullisia ruokia 9 esiasetetulla reseptillä vain sormen painalluksella.
Helppoa ruoanlaittoa, valmiina maistettavaksi.
Tehokas kvartsigrilli takaa täydellisen uunissa paistetun lopputuloksen gratinointivaikutuksella. Ruoka ruskistuu pinnalta ja on samalla sisältä mehukas säilyttäen ja parantaen kaikkia makuja.

AutoClean

Loistavan puhdas sisus AutoClean-toiminnolla. Aseta vettä sisältävä astia mikroaaltouunin sisälle. Höyryn luonnollinen teho irrottaa ruokajäämät, vain muutamassa minuutissa, ja ne ovat valmiit pois pyyhittäviksi.

Sulavaa kauneutta,
sisä- ja ulkopuolella.

ExtraSpacen minimaalinen ja hienostunut ulkonäkö huokuu laatua joka kulmasta. Ruoanvalmistuksen aikana sävytetty luukku muuttuu syvän mustasta läpinäkyväksi, mikä helpottaa tarkkailua. Muotoilu on nyt keittiön sydämessä.

NAPSAUTA JET START
JA NÄE UUSI, LÄPINÄKYVÄ LUUKKU

ExtraSpace mikroaaltouuni