6th SENSE Jet Chef Premium mikroaaltouuni

Tutustu ylivoimaiseen
ruuanvalmistukseen mikroaaltouunilla

Master chef
tuloksia

Valitse vain yksi valmisresepteistä ja mikroaaltouunisi säätää ajan ja tehon optimaaliseksi automaattisesti, varmistaen näin täydelliset tulokset joka kerta.

Tallenna 10 mieluisinta
ruuanvalmistusohjelmaasi.

Voit nyt räätälöidä ruuanvalmistuskokemuksesi, tallentamalla jopa 10 reseptiä mikroaaltouuniisi. Paina vain "Suosikki" nappulaa ja anna mikron hoitaa loput.

Voittamaton
rapeus.

Nauti vastustamattoman rapeista resepteistä vain muutamassa minuutissa. Erityinen Crisp-toiminto mahdollistaa leipomisen ja ruuanvalmistuksen kullanruskein ja rapein tuloksin.

Erityistoiminnot

Höyrystä ja keitä

Terveelliset ja maukkaat reseptit yhden napin painalluksella. Nauti yksi suosikkihyörystysreseptisi tai keitä pastaa tai riisiä vaivattomasti. Höyrystys- ja keittotoiminto varmistaa, että keitokset valmistuvat täydellisesti. Aina.

Bread Defrost

Pakasteesta tuoreeksi sekunneissa. Nauti juuri leivotun leivän tuoksusta ja mausta milloin ikinä haluat erityisen Bread Defrost -toiminnon avulla.

Terveellistä paistoa

Kaikki maku ilman öljyä. Terveelliset, automaattiset paisto-ohjelmat mahdollistavat ranskalaisten, kananugettien ja muiden suosittujen paistettujen ruokien runsaasta mausta nauttimisen, ilman öljyä.

Absolute
Design

Nauti Whirlpoolin erityisestä designista, joka sopii mihin tahansa moderniin ja eleganttiin keittiöön. Uusi, paranneltu käyttömukavuus parantaa mikron ergonomiaa. Vapaasti sijoitettava mikroaaltouuni designilla, joka sopii yhteen myös kalusteisiin sijoitettavien mallien kanssa.

33 litran
kapasiteetti

Mikron ison tilavuuden ansiosta voit käyttää isoja astioita ongelmitta (Pyörivän lasialustan halkaisija on 36cm).


6TH SENSE Jet Chef Premium mikroaaltouunit